Tävla med Kronvodka och vinn martiniglas från Riedel.

Nu har du chansen att vinna fyra fina och stilrena martiniglas i serien Vinum från Riedel. Tävla med Kronvodka och skicka in ditt svar senast 11/10.

Martiniglas från Riedel och Kronvodka

Kronvodka är den svenska vodkan med kungligt arv som såg dagens ljus redan på 1700-talet. Produkten lanserades av Vin & Sprit och var en av de första dryckerna att äntra Systembolagets hyllor när de slog upp sina portar på femtiotalet. Sedan dess har den hållit ett stadigt grepp om svenskarnas hjärtan.

Du kan vinna:

Fyra stycken stilrena martiniglas i serien Vinum från Riedel. Glasen är tillverkade i maskinblåst kristallglas och passar perfekt till cocktails.

Tävla här:

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Kronvodka" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka glasen. Vi vill ha ditt svar senast den 11/10 2022.

Kronvodkas historia började på kronobrännerierna. Vilken kung inrättade dessa kronobrännerier under 1700-talet?

1. Adolf Fredrik

X. Gustav III

2. Gustav IV Adolf

Vinnaren kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

Kronvodka, 700ml

239,00 kr


Kronvodka har en len och fyllig smak med aningens sötma. Dess unika smak uppstår genom kombinationen av torkad frukt och brödiga inslag samt en inbjudande ton av vanilj som uppstår vid lagringen i bourbonfaten.

Ypperlig att sippa på kylskåpskall som den är men är också den perfekta huvudingrediensen i cocktails där vodka används som bas.

Missa inte kommande tävlingar

Prenumerera på vårat nyhetsbrev >> Följ oss på instagram >> Bli vår facebookvän >>

22.09.2022