Tävla och vinn biljetter till musikalen "The Bodyguard"!

Nu kan du få chansen att se musikalen "The Bodyguard - the Musical" på Chinateatern i Stockholm. folk o folk tävlar ut två biljetter till showen - läs mer här nedan om hur du gör för att tävla.

Vinn biljetter till musikalen "The Bodyguard - the Musical".

I höst sätts musikalen "The Bodyguard" upp på Chinateatern i Stockholm, med premiärdatum den 8 september. Nu har du chans att vinna biljetter för dig och en vän till en av föreställningarna!

Så här skriver Chinateatern om musikalen, där 2020 års Idol-vinnare Nadja Kasanesh spelar huvudrollen Rachel Marron (spelas av Whitney Houston i filmen från 1992) och Anastasios Soulis spelar livvakten Frank Farmer (Kevin Costner):

"Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love YouRun to YouQueen of the NightI Have Nothing och I´m Every Woman, utan också fler än 20 av Whitney Houstons allra största hits [...]. Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik, och soundtracket har sålts i fler än 45 miljoner exemplar och är därmed det bäst sålda soundtracket någonsin."


För att tävla:

Steg 1) Prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här.

Steg 2) Skicka en motivering till varför just DU ska vinna till info@folkofolk.se. Märk mejlet med "Bodyguard" och skriv även adressuppgifter dit vi kan skicka biljetterna.

Vi vill ha ditt svar senast den 15 september 2022. Vinnaren meddelas via mejl och presenteras här på folk o folks hemsida.

Lycka till!


Vad du kan vinna:

Vinnaren får två biljetter till musikalen "The Bodyguard". Föreställningen är på Chinateatern på Näckströmsgatan 5 i Stockholm, med premiär den 8 september 2022.

Vinnaren kommer att bli kontaktad av Bindefeld AB som är musikalens pressteam, så att ni tillsammans kan hitta ett passande datum.

Läs mer om musikalen och köp biljetter här. >>

Röda Villan

Stockholms bästa uteserveringar.


Hör du till dem som är kvar i Stockholm över sommaren eller besöker du huvustaden på semestern? Njut då av årstiden och besök någon av alla härliga uteserveringarna som staden bjuder på. Vi tipsar här om några av våra favoriter.

Läs mer »