Tävla om boken Ät Smart! av Kristina Andersson.

Nu har du chansen att vinna Kristina Anderssons bok Ät Smart! fylld av nyttiga tips och goda, enkla recept. Tävlingen pågår till den 7/4 2022 - tävla här.

Bananpannkaka med omslag till Ät Smart

Varje dag påverkar du din hälsa när du väljer vad du ska äta. Att vi kan påverka vår hälsa med maten är ett faktum sedan länge, men tyvärr är området fyllt av myter, inte minst när det kommer till vad som är rätt och fel. Vi blir skrämda av hormoner i obalans, låggradiga inflammationer, kemiska ämnen i maten, och vi uppmanas att fokusera på enskilda beståndsdelar för att lösa problemet, stötta olika organ, detoxa kroppen etc.

Med denna bok vill Kristina Andersson utifrån ett vetenskapligt perspektiv hjälpa dig att förstå den oerhört fascinerade kraft som finns i maten.

I Ät smart! får du konkreta tips, t.ex. hur du får i dig mer grönsaker och baljväxter, hur du tämjer hunger och sötsug och vad som är smart mat för viktreglering, träningsresultat och hälsa i stort. Dessutom bjuder Kristina på flera goda och lättlagade recept.

Tävla om boken

Tävla genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se. Skriv Ät smart i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka boken.

I höstas lanserade vi en vinserie som passar till asiatisk mat likt den sesammarinerade laxen med nudelsallad nedan. Vad heter vinvarumärket?

1. ARIGATO

X. YOSO

2. YOKO

De tre vinnarna kommer att meddelas via mail och presenteras här. Svara senast 7/4 2022. Lycka till!