Tävla och vinn snyggt förkläde från Koskenkorva.

Nu har du chansen ett vinna ett snyggt förkläde från Koskenkorva genom att skicka in svar på frågan nedan senast 2/6 2022. Perfekt för sommarens alla grillkvällar!

Koskenkorva Vodka mot kornfält

Koskenkorva är Finlands bäst säljande spritvarumärke har sedan i början av 1940-talet producerat kvalitativ och hållbar vodka. Koskenkorva har ett utvecklat hållbarhetsarbete då de endast använder sig av närproducerat korn. Huvudparten av åkrarna där spannmålet skördas ligger inte längre än maximalt 20 mil från destilleriet. Koskenkorva använder cirka 200 miljoner kilo varje år – och inget går till spillo. Det som inte går åt i spritproduktionen blir till stärkelse som används inom pappersindustrin och till djurfoder. Skalen som inte används vid tillverkningen, förbränns i deras egna bioenergianläggning och blir till ångkraft som i sin tur kan nyttjas i destilleringsprocessen.

Under de senaste åren har Koskenkorva även tillverkat flera unika och välsmakande likörer som är lika goda att dricka väl kylda som bas i drinkar.

Tävla om ett förkläde från Koskenkorva:

Tävla om förklädet genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se. Skriv "Koskenkorva förkläde" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka förklädet.

Vilken frukt eller bär finns i likören Koskenkorva Rhubarb förutom rabarber?

1. Jordgubbar

X. Granatäpple

2. Smultron

De två vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här. Skicka in ditt svar senast 2/6. Lycka till!

Koskenkorva Vodka, 700ml

234,00 kr


Koskenkorva vodka är baserad på två ingredienser av högsta kvalitet: finskt, lokalodlat korn och rent vatten. Koskenkorva Vodka är en premiumvodka, tillverkad av korn från Koskenkorvas egna fält. Koskenkorva är destillerad mer än 250 gånger och har en mycket ren och neutral vodkakaraktär.

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals 2022

201,00 kr


Årets version av Koskenkorva Vodka 7 Botanicals är en förtjusande kombination av nyutsprungna rosor, fläderblom, bergamott och uppfriskande citrus med en eftersmak som stannar kvar i munnen länge likt en efterlängtad sommarkyss. Den har en perfekt balans mellan blommig sötma och örtbeska.

17.05.2022