Tävla och vinn akvavitglas från Riedel.

Nu har du chansen att vinna fyra akvavitglas från Riedels serie Bar Tumbler. Dessa glas passar speciellt bra till norsk akvavit. Tävla genom att skicka in svar på frågan senast 23/8. Lycka till!

Opland Jubileum och Riedel Bar Tumbler Akvavit glas

Riedels glas för akvavit säljs exklusivt på den skandinaviska marknaden och är av samma modell som glaset för rom, med en rund kupa nertill och en rak överdel. Överdelens form som kallas för skorsten, dämpar den stickiga doften från alkoholen samtidigt som den gör att dryckens generösa aromer koncentreras. Akvavitglasen är tillverkade i kristallglas och går även att diska i diskmaskin.

Tävla om akvavitglas från Riedel

Skicka in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Riedel Akvavitglas" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka glasen.

På vilken restaurang i Stockholm serveras Opland Jubileum exklusivt?

1. Rosendal Trädgård

X. Mosebacketerassen

2. Ulla Winbladh

De två vinnarna kommer att meddelas via mail och även att presenteras här. Skicka in ditt svar senast 23/8. Lycka till!

Opland Jubileum

560,00 kr


I den rika och komplexa doften finner man vanilj, karamell, mörk choklad samt en subtil kryddighet. Smaken är lång, mjuk och komplex med tydliga fattoner av vanlilj, kola, choklad och russin. Avnjuts bäst som avec i ett tulpanformat glas som just i Bar Tumbler Akvavit från Riedel.

Röda Villan

Stockholms bästa uteserveringar.


Hör du till dem som är kvar i Stockholm över sommaren eller besöker du huvustaden på semestern? Njut då av årstiden och besök någon av alla härliga uteserveringarna som staden bjuder på. Vi tipsar här om några av våra favoriter.

Läs mer »