Tävla om badrock, mössa och muggar från Gammel Dansk.

Nu har du chansen att vinna ett set med badrock, mössa, väska och muggar från Gammel Dansk. Perfekt till vårvinterns kyliga bad! Tävla senast den 12/3 2023.

Badrock och mössa från Gammel Dansk

Är du en av de som fallit för vinterbad? Eller känner du nån som älskar kyliga dopp? Nu tävlar vi tillsammans med bitterklassikern Gammel Dansk ut ett set med en mysig badrock, mössa, två muggar och en totebag att packa ner allt i.

Gammel Dansk är en riktigt klassisk bitter som innehåller en unik blandning av 29 örter, blommor och kryddor. Det exakta receptet är en väl förborgad hemlighet. Vi kan däremot avslöja att bland annat rönnbär, anis, ingefära och malört bidrar till den unika smaken.

Originalet är en stilikon i dess klass! Nu har du chansen att bli en riktig stilikon men en snygg badrock och mössa från Gammel Dansk, två muggar att servera någonting värmande i och en snygg totebag. Lycka till!

Du kan vinna ett set med:

  • en badrock

  • en mössa

  • två muggar

  • en totebag

Tävla här:

Tävla om detta fina set genom att prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här och svara rätt på frågan nedan, skicka ditt svar till info@folkofolk.se. Skriv "Gammel Dansk" i ämnesraden och ange även telefonnummer samt adress dit vi kan skicka vinsten. Vi behöver ditt svar senast den 12 mars 2023. Vad hette mannen som arbetade på De danske Spritfabriker i Roskilde och 1961 började arbetet med att ta fram den perfekta bittern?

1. Olof Peter Anderson

x. Jørgen Ketil Asmund 2. Roald Amundsen Vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även här på hemsidan.

13.02.2023