Tävla om presentkort på Miss Voon till värde av 1200 kr.

Nu har du chansen att vinna ett presentkort på någon av Miss Voons restauranger i Stockholm, Uppsala eller Skellefteå. Tävla innan den 24 februari 2022.

laxtartar på Miss Voon

Nu har du chansen att vinna ett presentkort till värde av 1200 kronor på den populära restaurangen Miss Voon som drivs av stjärnkocken Jonas Svensson. Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund och idag finns Miss Voon i Stockholm, Uppsala och Skellefteå.

Laxtartar på Miss Voon

Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden Miss Voon med Jonas Svensson i spetsen använder sig av när de utformar sin meny både när det gillar mat, vin och drinkar. På Miss Voon finns en sashimibar där det serveras rå fisk, skaldjur och även kött med olika smakrika såser. Du kan antingen kombinera på egen hand eller prova kockens favoriter. De har även en härlig cocktailbar som också speglas av restaurangens asiatiska karaktär.

Tävla om presentkort på Miss Voon.

Jonas Svensson på Miss Voon

Skicka in svar på frågan nedan tillsammans med en kort motivering till varför du vill vinna presentkortet till info@folkofolk.se. Skriv "Miss Voon" i ämnesraden, och ange i vilken stad du vill besöka restaurangen (Stockholm, Uppsala eller Skellefteå).

Från vilket land kommer maträtten Bibimbap?

1. Korea

X. Japan

2. Thailand

Vi tävlar ut 2 stycken presentkort till värde av 1200 kr. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras här.  Skicka in ditt svar senast 24/2 2022.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Goda viner som serveras på Miss Voon: 

YOKO Riesling

129,00 kr


YOKO Riesling har en fruktig smak med en liten fruktsötma som balanseras på bästa sätt med den friska syran. Vinet har en bra smaklängd och med toner av melon, lime, mineral och en fläkt av blommor. Passar fint till asiatiska maträtter från både Japan, Kina, Thailand och Indien.

YOKO Furmint

135,00 kr


YOKO Furmint har en torr och frisk smak med en lätt vaxig textur. Vinet har en fin smakintensitet med toner av gula plommon, äpple, honung, citruszest, mandel och mineral. Vinet passar fint till asiatiska och umamirika rätter med syrliga komponenter.

YOKO Sake Junmai Daiginjo

269,00 kr


YOKO Sake Junmai Daiginjo har en mild medelstor doft med inslag av gröna äpplen, päron, jasminris och mandel. Smaken är nästan torr med inslag av viss blommighet, gröna äpplen och mandel. Saken passar ypperligt till sushi, ramen och tempura.