Tävla om stormkök från Trangia.

Nu har du chansen att vinna ett komplett stormkök från Trangia. I samarbete med Explorer tävlar vi ut denna användbara friluftspryl som gör utelivet lite mer komplett!

Trangia stormkök Explorer

Gillar du friluftsliv och är sugen på att laga mat i naturen? Då har du kommit rätt! Här har du chansen att vinna ett komplett Trangiakök som är ett av ett fåtal med Explorerloggan.

I samarbete med vodkaklassikern Explorer tävlar vi ut ett klassiskt stormkök som funkar i ur och skur.

Köket passar till 1-2 personer och innehåller två kittlar på 1 liter (en inre, en yttre), stekpanna, vindskydd (över- och underdel), tång, kaffepanna, spritbrännare och rem. Sprit medföljer ej.

Tävla om ett stormkök med Explorer-logga

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan samt en kort motivering till varför du vill vinna till info@folkofolk.se och skriver "Explorer stormkök" i ämnesraden. Skriv även adress dit vi kan skicka vinsten samt telefonnummer för postutdelning.

En halvflaska Explorer gavs ett smeknamn av personalen på Systembolaget. Vilket är smeknamnet?

1. Halvkrok

X. Halvböj

2. Halvpava Vinnaren kommer att meddelas via mejl och även presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast den 16 april 2023. Lycka till!

Explorer Vodka, 350 ml PET

116,00 kr


Den rena smaken gör att Explorer är väl lämpad som bas i groggar och drinkar av alla dess slag.

29.03.2023
Matgeek och Josephine Sondlo

Hållbara drinkar med Explorer.


Det ska inte vara svårt att vara klimatsmart. Här visar den prisbelönta bartendern Josephine Sondlo och YouTube-profilen Johan ”Matgeek” Hedberg hur du kan göra klimatsmarta drinkar med Explorer.

Läs mer »
explorer flädergin på linneduk med drink och citron

Explorer


Explorer Vodka är ett av våra kanske mest väletablerade spritvarumärken, en klassiker som likt knäckebröd eller stekt strömming tillhör det ursvenska.

Läs mer »