Tävla om vinkyl från Ruffino

Missa inte chansen att vinna en unik vinkyl från italienska producenten Ruffino! Svara på en enkel fråga så kan du bli den lyckliga vinnaren. Tävla här!

Vinkyl

Saknar du en vinkyl i köket? Nu har du chansen att vinna en unik vinkyl från italienska vinproducenten Ruffino.

Ruffino är en känd producent som levererat chiantiviner till Systembolaget ända sedan mitten av 50-talet. Du kommer kanske ihåg flaskan med bastjkol som flitigt användes som ljusstake när flaskan var tömd - det var Ruffinos chianti.

Tävla om en unik vinkyl

Tävla om vinkyl från Ruffino

Nu har du chansen att vinna en "brandad" vinkyl att förgylla köket eller vardagsrummet med.

  • Vinkylen rymmer ca. 20 flaskor (beroende på flaskstorlek)

  • Mått B 48 x D 54 x H 80

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan, samt en kort motivering till varför du vill vinna till info@folkofolk.se. Skriv "Ruffino vinkyl" i ämnesraden. Skriv även adress dit vi kan leverera kylen.

Ruffino satsar stort på hållbarhet - vad heter deras hållbarhetsprogram?

1. Ruffino Wins

x. Ruffino Cares

2. Ruffino Loves Vinnaren kommer att meddelas via mail och även presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast 7/8 2022. Lycka till!

Vinkylens värde ca. 4.500 SEK. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Tips på lagringsbara viner från Ruffino

Santedame Chianti Classico Organic

149,00 kr

169,00 kr


Santedame Chianti Classico Organic har en medelstor doft med trevliga och nyanserade inslag av mörka körsbär, kanel, kryddor, och kakao. Smaken är medelfyllig med frisk syra och toner av körsbär, plommon, lingon, kakao, kanel och pinjenötter. Vinet passar till lite lättare och medelkraftiga kött- eller grönsaksrätter och pasta.

Ruffino Riserva Ducale Oro Gran Selezione

339,00 kr


Ruffino Riserva Ducale Oro Gran Selezione har en nyanserad doft med inslag av viol, solmogna körsbär, plommon, choklad och kanel. Smaken är lång och nyanserad med toner av körsbär, kryddor, valnötter och svarta oliver.

Ruffino Modus Primo Toscana

669,00 kr


Vinet har en nyanserad doft med inslag av mörka frukter, mörka plommon, moreller, kryddor, tobak samt en fläkt av balsamico, och apelsinzest. Smaken är rik  och nyanserad med fina inslag av björnbär. plommon, fat, kryddor, vanilj och choklad.

19.07.2022
Ruffino Cares

Vad är Ruffino Cares?


Ruffino Cares är dels ett initiativ som ämnar att reducera vårt miljöavtryck, dels att ge tillbaks till samhället och uppmuntra ansvarsfullt drickande. 

Läs mer »