Vinn biljetter till dryckesmässa i Göteborg med Koskenkorva.

Nu ger Koskenkorva dig chansen att vinna biljetter till dryckesmässan En Öl- & Whiskymässa i Göteborg 8-9 april. Tävla här senast 23/3. Lycka till!

Koskenkorva och En Öl- & Whiskymässa

Den 8 april är väntan över. Då arrangeras En Öl- & Whiskymässa återigen i Göteborg. Under två dagar kommer det finnas möjlighet att botaniera bland en uppsjö av olika drycker. Tävla om biljetter genom att skicka in svar på frågan nedan. Senast den 23/3 vill vi ha ditt svar.

Den 8-9 april arrangeras En Öl- & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg. Då samlas ett stort antal utställare inom öl, whisky och delikatesser samt övrig dryck såsom cider, vodka och avec. Mässan lockar mellan 20.000-25.000 besökare årligen som under två dagar kan besöka över 160 utställare för att provsmaka nyheter och lära sig mer om dryck.

Koskenkorva är en av årets utställare och i deras monter kommer man att kunna prova både storsäljarna och de spännande nyheterna inom både vodka- och likörkategorin. Koskenkorva är inte bara en vodka av yppersta kvalitet utan även en liten by i norra Finland där vodkan produceras av bönder som arbetat här i generationer. Kombinationen av rent källvatten från byn, en unik destillationsprocess tillsammans med långa och varma sommarnätter ger världens lenaste och renaste vodka. Sedan 2014 har Koskenkorvas destilleri minskat sina koldioxidutsläpp med 50 procent och har en återvinningsgrad på 99,9%. Dessutom tilldelades Koskenkorva ”The Green Company of the Year Award” 2018 för sin investering i cirkulär ekonomi.

Vi har tio biljetter till mässan och vill nu ge fem personer möjligheten att gå på mässan tillsammans med någon. 

Tävla om biljetter till En Öl- & Whiskymässa:

Tävla genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se. Skriv "Mässa med Koskenkorva" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka biljetterna.

Koskenkorva har lanserat flera likörer med stor framgång på senaste. Vilka?

1. Salmiakki Raspberry och Rhubarb

X. Rhubarb och Kiwi

2. Strawberry och Salmiakki Raspberry

De fem vinnarna kommer att meddelas via mejl och även presenteras här. Skicka in ditt svar senast den 23/3 2022. Lycka till!