Vinn biljetter till Jul på Liseberg.

Jul på Liseberg är en uppskattad tradition där du verkligen kan insupa julstämningen. Nu tävlar vi i samarbete med Blossa ut två inträdesbiljetter till årets julhändelse! Läs nedan hur du gör för att vara med och tävla.

Jul på Liseberg i samarbete med Blossa 2022.

Mellan 19 november-30 december öppnar nöjesparken Liseberg i Göteborg upp och har då förvandlats till ett vintersagoland. Här kan du hitta guldkorn i handelsbodarna, åka vintervakna karuseller eller följa med på nisseäventyr i Tomtebyn. Och mycket mer!

Du kan även åka skridskor på isbanan mitt i parken, och när du behöver värma dig kan du kliva åt sidan, direkt in i Blossa Isbar och ta en värmande, alkoholfri glögg.

Jul på Liseberg är lika spännande och mysigt för stora som för små - ett perfekt sätt att komma i stämning inför julafton!

Tävla och vinn inträde till Jul på Liseberg

Folk o folk har i samarbete med Blossa nu tillfället att tävla ut två inträdesbiljetter till Jul på Liseberg 2022.

För att vara med och tävla: Följ folk o folk på Instagram samt skicka in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Liseberg" i ämnesraden och ange även mejladress och telefonnummer vi kan nå dig på. Vi vill ha ditt svar senast den 2/12 2022.

FRÅGA: Liseberg har öppet under tre säsonger på året: Sommar, jul och...?

  1. Halloween

  2. Påsk

  3. Sportlovet

Vinnaren får välja datum för inträdet och kommer att bli kontaktad av Liseberg för bokning, samt presenteras här på folk o folks hemsida.

Lycka till!

22.11.2022
Blossa Glögg

Blossa


Kärlek till hantverket, känsla för kvalitet och de finaste råvarorna har gjort Blossa till en älskad jultradition – år efter år.

Läs mer »