Vinn biljetter till mässan Karlstad Vin & Deli 17-18 februari.

I samarbete med det nya mousserande vinet Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut tävlar vi nu ut två biljetter till mässan Karlstad Vin & Deli. Mässan är 17-18 februari, och väl på plats kan du förstås ta chansen att få ett smakprov av det nya bubblet!

Vinmässa med Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut.

Den 25 januari dök en ny flaska med randig etikett upp bland de mousserande vinerna på Systembolagets hemsida: Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut. "Ett bubbel med fransk charm för den som vill känna sig lite extra chic, helt enkelt" skrev vi vid lanseringen. Du kan läsa mer om det nya mousserande vinet här.

Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut

100,00 kr


Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut har inslag av gula äpplen, päron, fläder och en fläkt av melon i den fruktiga, inbjudande doften. Vinet är torrt, friskt och fruktigt med trevliga inslag av gula äpplen, päron, fläder och melon.

Nu är det dags för Belle att åka på turné och bland annat kommer du kunna smaka på bubblet på mat- och dryckesmässan Karlstad Vin & Deli den 17-18 februari. Då kommer hela världen till Värmland, och med över 70 utställare får du chans att prova sånt du aldrig smakat förut i vinväg och kan kombinera det med bland annat ostar, oliver, choklad, chark, praliner med mera.

Mässan hålls på Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8, 652 20 Karlstad.

Tävla och vinn biljetter

Nu tävlar vi tillsammans med Belle ut två biljetter till Karlstad Vin & Deli till en lycklig vinnare.

För att tävla: Följ folk o folk på Instagram här (behövs ej om du redan är följare). Svara även rätt på frågan nedan. Skicka ditt svar till info@folkofolk.se och skriv "Karlstad mässa" i ämnesraden. Skriv även vilken dag du vill besöka mässan. Vi behöver ditt svar senast den 12/2 2023.

Fråga: Från vilken populär tv-serie har man hämtat inspiration till Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut?

1. Girls

X. Sex & the City

2. Emily in Paris Vinnaren kommer att meddelas via mejl och kommer även att presenteras här.

03.02.2023