Vinn biljetter till Uppsala Vin & Deli 24-25 mars.

I samarbete med det mousserande vinet Belle tävlar vi ut två biljetter till en vinnare som får gå på vin- och delikatessmässan Uppsala Vin & Deli 2023. Läs här hur du gör för att tävla!

Je m'appelle Belle Blanc de Blans Brut på Uppsala Vin & Deli 2023.

Mässan Uppsala Vin & Deli äger rum 24-25 mars på Uppsala Konsert & Kongress, och på plats kan du bland annat smaka på det nya mousserande vinet Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut - årets mest prisvärda blanc de blancs.

Bubblet lanserades den 25 januari och åker nu runt på turné i landet för att hitta sin publik. Du kan läsa mer om Belle här!

Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut

100,00 kr


Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut har inslag av gula äpplen, päron, fläder och en fläkt av melon i den fruktiga, inbjudande doften. Vinet är torrt, friskt och fruktigt med trevliga inslag av gula äpplen, päron, fläder och melon.

Förutom Belle kommer det finnas en massa olika viner att testa och spännande delikatesser och annat gott i matväg. Här kommer du kunna inspireras, lära känna nya smaker och fördjupa dina vinkunskaper.

Vinn biljetter till Uppsala Vin & Deli

Nu tävlar vi tillsammans med Je m'appelle Belle Blanc de Blanc Brut ut två biljetter till Uppsala Vin & Deli till en lycklig vinnare.

För att tävla: Följ folk o folk på Instagram här (behövs ej om du redan är följare). Svara även rätt på frågan nedan. Skicka ditt svar till info@folkofolk.se och skriv "Uppsala mässa" i ämnesraden. Skriv även vilken dag du vill besöka mässan. Vi behöver ditt svar senast den 16/3 2023.

Fråga: Je m'appelle Belle Blanc de Blancs Brut är gjord med charmantmetoden - vad innebär det?

1. Vinet jäser i en sluten ståltank.

X. Vinet jäser en andra gång i flaskan.

2. Det är ett vitt vin där man tillsatt kolsyra manuellt. Vinnaren kommer att meddelas via mejl och kommer även att presenteras här.

06.03.2023
3 snabba snittar.

3 snabba snittar.


Här har Linnéa snickrat ihop tre enkla snittar som funkar som plockmat till alla sorters firanden. Du kan ha dem till fördrinken när gästerna kommer eller att småäta på hela kvällen.

Läs mer »