Vinn boken Jakten på en perfekt Rom & Cola.

Robert "Rom-Robban" Sandqvist har släppt en ny bok om rom och nu ger Barracuda dig chansen att vinna ett exemplar av boken. Tävla senast 21/2.

Jakten på en perfekt Rom & Cola

Foto: Richard Ström

Rom & Cola kan vara världens mest misshandlade drink. Med en dålig rom, en dålig cola och en trött citronskiva åstadkoms inga goda cocktails. Eller? Trots allt har den alltsedan Spansk-Amerikanska kriget tog slut i början av 1900-talet varit en av världens mest beställda och uppskattade drinkar. Robert "Rom-Robban" Sandqvist har ägnat hela sitt yrkesliv åt rom och är en av våra främsta romexperter. I Jakten på en perfekt Rom & Cola går han igenom allt du inte visste att du behövde veta om drinken. Boken behandlar även rom och dess historia, olika romtyper och deras karaktäristika, vad som gör en cola riktigt god och var du hittar de bästa sorterna.

Romvarumärket Barracuda vill såklart ge alla möjlighet att dyka ner i den spännande romvärlden och lära sig mer om den fantastiska drycken. Därför tävlar Barracuda nu ut tre exemplar av den fina boken!

Du kan vinna:

Ett exemplar av den nya boken Jakten på en perfekt Rom & Cola av Robert "Rom-Robban" Sandqvist.

Tävla här:

Vill du vinna ett exemplar av boken? Prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här och svara rätt på frågan nedan, skicka ditt svar till info@folkofolk.se. Skriv "Barracuda" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka vinsten. Vi behöver ditt svar senast den 21/2 2023.

Vilket är det senaste tillskottet till Barracuda-familjen?

1. Barracuda Kiwi Spiced

X. Barracuda Blueberry Spiced

2. Barracuda Raspberry Spiced

Vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

Till din Rom & Cola:

Barracuda Vanilla Spiced

249,00 kr


Barracuda Vanilla Spiced har en tydlig fatkaraktär och varma vaniljtoner. Serveras exempelvis ren som på is - eller varför inte blandad med massor av is och cola. Garnera med skiva citron!

26.01.2023