Vinn boken Shakers - Kvinnor som skakat om barvärlden.

Nu finns chansen att vinna en fantastisk bok om passionerade och banbrytande kvinnor i barvärlden, fylld med drinkrecept och storys. Tävla senast 18/3 2022.

Omslag till boken Shakers och drink

Nu har du chansen att vinna en fantastisk bok om några av alla de passionerade och banbrytande kvinnor som skakat om barvärlden. En bok fylld med goda drinkrecept och roliga berättelser. Tävla om ett av de tre exemplaren genom att skicka in svar på frågan senast 18/3 2022.

Starka kvinnor har alltid funnits i dryckesvärlden. Som bryggare, uppfinnare, destillatörer, dryckes- och drinkblandare. Ända sedan tidernas begynnelse faktiskt.

Här är boken som samlar några av alla de passionerade och banbrytande kvinnor som skakat om barvärlden – från medeltidens änkor i Gamla Stan till dagens kanske vassaste namn, kvinnor som har tagit drinkmixandet till nästa nivå och långt utanför Sveriges gränser. Mellan dessa pärmar ryms dessa kvinnors bästa drycker, cocktails och berusande berättelser från förr och nu.

Det här är inte bara ännu en drinkbok fylld av fantastiska recept och storys som passar de flesta smaklökar - den är ett inspirerande måste för alla som vill bli bättre i baren, oavsett om man står bakom eller framför disken.

Vinn boken Shakers - Kvinnor som skakat om barvärlden

Tävla genom att skicka in svar på frågan till (mailto: info@folkofolk.se?subject=Shakers). Skriv "Shakers" i ämnesraden, ange svar samt adress dit vi kan skicka boken. 

Vilken av följande drinkar innehåller inte vodka?

1. White Russian

X. Daiquiri 

2. Bloody Mary

De tre vinnarna kommer att meddelas via mejl och även anges här. Svara senast 18/3 2022. Lycka till!