Vinn Don Papa Bar Kit med lyxiga barredskap.

Nu har du chansen att vinna Don Papa Bar Kit - en lyxig presentförpackning från Don Papa fylld med fina barredskap. Skicka in ditt svar senast 8/11.

Don Papa Survival Kit

Don Papa är en mörk rom från Filipinerna som har all sin produktion på ön Negros. Där växer sockerrören vid foten av en aktiv vulkan och har gjort så i århundraden.

Don Papa är en rom av spansk stil vilket betyder att den är något sötare och fylligare än många andra stilar. Det finns ett antal olika sorter Don Papa med olika profiler och fatlagringar, så du kan vara säker på att det finns en Don Papa för dig att tycka om i drinkar eller bara som den är.

Du kan vinna:

Don Papa Bar Kit - en fin presentförpackning från Don Papa Rum som ger dig möjlighet att göra alla möjliga fantastiska drinkar hemma och gör sig även väl som dekorativ inredning. Med den fina sidenscarfen kan du dessutom vara snygg när du blandar drinkar till dina gäster!

Don Papa Bar Kit innehåller:

  • Ett mätglas

  • En barsked

  • En shaker

  • En strainer

  • En sidenscarf

Tävla här:

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Don Papa" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka vinsten. Vi vill ha ditt svar senast den 8/11 2022.

Vad heter den vulkan som ligger bredvid sockerplantagen där sockerrören till Don Papa odlas?

1. Mount Kanlaon

X. Mount Apo

2. Pinatubo

De tre vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

Don Papa Baroko

409,00 kr


Don Papa Baroko är ett av de senaste tillskotten i Don Papa-familjen och är en vackert bärnstensfärgad rom. Doften är djärv med mycket inslag av vanilj och en hint av citrus och söt ek. Smaken är fyllig med underbara noter av vanilj, honung och kanderad frukt. Avslutet är långt och kraftfullt med en antydan till kryddig ek.

Missa inte kommande tävlingar

Prenumerera på vårat nyhetsbrev >> Följ oss på instagram >> Bli vår facebookvän >>

18.10.2022