Vinn en kalasmiddag med ostron på Bar Ubu med Skagerrak Gin.

Nu ger Skagerrak Nordic Dry Gin dig chansen att vinna en härlig middag med ostron, mumsiga mackor och goda smårätter på Bar Ubu i Stockholm. Skicka din ditt svar senast 14/9. Lycka till!

Skagerrak Nordic Dry Gin med ostron på Bar Ubu

Skagerrak Nordic Dry Gin tar fasta på det nordiska och innehåller bland annat potstilldestillerade maccerat av nordiska örter och kryddväxter. Detta kombineras med en klassisk kryddning av enbär, koriander och pomerans. På nordiska breddgrader får örter och växter mer ljus än på andra hål i världen, vilket gör att de utvecklar en egen karaktär. Inte minst särpräglad är den nordiska kvannen som använts som smaksättning och medicinalört sedan vikingatiden. Dessutom har ett unikt destillat av tång fått addera sälta som ger Skagerrak än mer havsnära smaker.

Skagerrak Nordic Dry Gin passar otroligt bra till ostron och därför tävlar vi nu ut en middag för två där det finns möjlighet att prova den härliga kombinationen.

Bar Ubu är en bar på Södermalm i Stockholm som serverar goda smårätter och smarriga mackor. Under ostronsäsongen serverar de ostron en dag i veckan och på menyn finns alltid deras signaturdrink - en GT med Skagerrak Nordic Dry Gin.

Vinn festlig middag för två på Bar Ubu

Nu har du chansen att vinna en middag för två till ett värde av 1500 kr på Bar Ubu. Du väljer själv vilken dag du vill gå men vill du njuta av ostron så får du kika på deras hemsida vilken dag det serveras.

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se och skriver "Skagerrak" i ämnesraden.

I vilket land produceras Skagerrak Nordic Dry Gin?

1. Estland

X. Norge

2. Island

Vinnaren kommer att meddelas via mail och även presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast 14/9. Lycka till!

Skagerrak Nordic Dry Gin

449,00 kr


Skagerrak Nordic Dry Gin passar utmärkt till både en GT, Gin Fizz och French 75. Skagerrak Gin är inspirerad av växter från regionen runt Skagerrak, som tången Dulse. Den hämtas från lokala sjögräsodlare och används för att ge de fräscha, salta, havsliknande smaksnoterna. Smaken är kryddig med inslag av enbär, koriander, citrusskal, fläder och havtorn.

25.08.2022
Marstrand

Besök Skagerrak i sommar.


Skagerrak är den del av Nordsjön som ligger mellan danska Jylland, Norges sydspets och svenska Bohuslän. folk o folk har listat några av våra västkustska, bohuslänska favoriter – de flesta av dem når du på mellan en och två timmar från Göteborg.

Läs mer »
Bramble

Bramble.


Denna klassiska och lättgjorda cocktail kom till i mitten av 80-talet och är en gindrink med perfekt balans mellan syra och sötma med smak av björnbär.

Läs mer »