Vinn ett smart picknickset med CAMP Sparkling.

Nu tävlar vi tillsammans med CAMP Sparkling ut fem smarta picknickset som är perfekta för campingen, vandringen eller sommarens cykelturer. Läs här nedan hur du gör för att tävla!

Picknick-set och CAMP Sparkling Brut.

Säg hej till Sveriges mest sålda bubbelburk*!

CAMP Sparkling Brut är ett frisk och fruktigt mousserande vin på klimatsmart burk - perfekt när du bara vill ha ett glas! Passar också utmärkt att blanda som bubbeldrink eller ta med dig på båt- eller campingutflykten.

Vin på burk blir alltmer populärt även i Sverige - efter att i många år varit störst på marknaderna i USA och England. Aluminiumburken kommer med flera fördelar jämfört med den klassiska glasflaskan. Dels är den lättare att bära, lättare att transportera (vilket minskar utsläppen av koldioxid) och den går att återvinna flera gånger. Panta den bara i din närmsta matvarubutik när du är färdig med den.

Camp Sparkling Brut

33,00 kr


CAMP Sparkling Brut är ett mousserande vin med toner av päron, syrliga gröna äpplen samt inslag av grapefrukt och röda krusbär. Vinet har en pigg syra och finstämda bubblor.

Vinn smart set till sommarens picknickar

Vi och CAMP vill uppmuntra till mer utomhusvistelse i sommar och därför tävlar vi nu ut smarta picknickset från Light My Fire till fem vinnare. Materialet i setet är biobaserad plast tillverkas helt eller delvis av förnybara material som utvunnits ur biomassa, helt fritt från BPA. Alla delarna går att maskindiska samt köra i mikrovågsugn. Värde: 699 kr.

Picknick-set från Light My Fire.
Tävla om det här fina picknick-setet från Light My Fire.

Setet består av:

  • 4 x tallrikar med höga kanter (varav en fungerar som ett lock så att du kan packa ner använda tallrikar utan att smutsa ner väskan).

  • 4 x stapelbara muggar med dricklock.

  • 4 x Spork - kombinerad gaffel, sked och kniv. Varje tallrik har även en Spork-hållare.

Så gör du för att tävla

Följ folk o folk på på Instagram om du inte redan gör det, sen skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "CAMP SET" i ämnesraden och ange även mejladress, telefonnummer samt adress du vill ha vinsten skickad till. Vi vill ha ditt svar senast den 17/4 2023.

FRÅGA: Hur mycket ryms det i burken CAMP Sparkling Brut?

1. 0,2 liter

X. 0,33 liter

2. 0,5 liter Vinnaren kommer att meddelas via mejl och får sin vinst skickad till vald adress. Vinnarna kommer även att presenteras här.

*Mars 2023, försäljning i volym på alla Systembolagets butiker.

03.04.2023
Camp Sparkling Brut med två goda röror.

2 goda röror till bubbel.


Plockmat och bubbel är en perfekt kombination - oavsett om ni bara är två som vill ha en mysig kväll eller om det vankas fest. Här har vi tagit fram två goda röror som passar på en bit surdegsbaguette till ett gott, franskt mousserande vin.

Läs mer »