Vinn exklusiv ostronkniv från Torbjörn Lundström.

Nu ger O.P. Anderson dig chansen att vinna en exklusiv ostronkniv tillverkad av den kände knivmakaren Torbjörn Lundström. Skicka in ditt svar senast 13/12.

Ostronkniv av Torbjörn Lundström

Nu är det säsong för ostron och en del väljer att lyxa till det med dessa läckerheter på nyårsafton, som inte är alltför långt bort. Att öppna ostron kan vara lite knepigt men med en ostronkniv som är specialgjord för uppgiften går det lättare. Ostronknivar har ett kort litet rejält blad som lätt kommer in i ostronet men som ändå har kraften att bända upp ostronet. I alla fall en bra ostronkniv och det är precis vad den här kniven från Torbjörn Lundström är!

Ostron kan avnjutas med ett flertal olika drycker såsom torrt vitt vin, stout och porter. Få kombinationer är dock så goda som tillsammans med lätt kyld akvavit, såsom O.P. Anderson. För att förstärka upplevelsen ytterligare kan man hälla en skvätt akvavit på ostronet innan man avnjuter det. Eftersom den klassiska akvaviten O.P. Anderson passar perfekt till ostron ger O.P. Anderson dig nu chansen att vinna en ostronkniv.

Du kan vinna:

Du kan vinna en ostronkniv tillverkad av knivmakaren Torbjörn Lundström i Åre som är känd internationellt för sina unika, fantastiska kvalitetsknivar. Funktionalitet, hållbarhet och materialval genomsyrar hans vackra alster. Väntelistan för beställningar är lång men nu finns alltså möjligheten att få en egen exklusiv kniv från honom.

Tävla här:

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "O.P. Anderson" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka vinsten. Vi vill ha ditt svar senast den 13/12 2022.

Vilka tre kryddor utgör basen i O.P. Anderson Original?

1. Kummin, anis och fänkål

X. Dill, anis och fänkål

2. Peppar, anis och fänkål

Vinnaren kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

O.P. Anderson, 700ml

295,00 kr


O.P. Anderson har en fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål. Kryddspriten är hantverksmässigt framställd på utvalda ekologiska råvaror och ekfatslagrad i åtta månader vilket ger en välbalanserad och mjuk smak.

Missa inte kommande tävlingar

Prenumerera på vårat nyhetsbrev >> Följ oss på instagram >> Bli vår facebookvän >>

23.11.2022