Vinn middag för två på nya fusionkrogen Issei.

Nu har du chansen att vinna en färgsprakande och smakrik middag för två på den nyöppnade restaurangen Issei i Stockholm. Tävla senast den 17/1. Lycka till!

Laxrätt på restaurangen Issei

I augusti slog Radisson Collection Strand Hotel i Stockholm upp portarna till sin nya restaurang och bar Issei. På Issei serveras Nikkei-köket som är en fusion mellan det japanska och peruanska köket - en mat med mycket smak och färg. Nu ger vi dig chansen att vinna en middag för två där!

Du kan vinna:

En middag för två personer på restaurangen Issei i Stockholm där ni kommer att serveras Omakase. Omakase är japanska och betyder ”kockens val”, vilket på Issei innebär att ni kommer få ett urval av de bästa rätterna på menyn. Middagen har ett värde av 675 kr per person. Kostnad för dryck tillkommer.

Tävla här:

Vill du vinna middagen? Prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här och svara rätt på frågan nedan. Skicka ditt svar till info@folkofolk.se och skriv "Issei" i ämnesraden. Vi behöver ditt svar senast den 17/1 2023.

Pisco Sour är en populär, klassisk drink i Peru med brandy. En annan populär cocktail där är Paloma. Vilken spritsort innehåller den?

1. Tequila

X. Rom

2. Gin

Vinnaren kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

21.12.2022
Paloma med en halv grapefrukt och lime på marmorbord

Paloma.


Tequiladrinken Paloma är en av de allra populäraste drinkarna i Mexiko och vi förstår verkligen varför. Paloma baseras på tequila, grapefrukt och lime, vilket gör den till en fräsch, vacker och syrlig drink.

Läs mer »
Guacamole

Godaste guacamolen.


Hemlagat är bäst! Och enklare än vad du tror. Hoppa över kryddpåsen och gör din egen avokadoröra. Extra god blir guacamolen om du mortlar i stället för att mixa avokadon och låter den vara lite bitig!

Läs mer »