Vinn Niklas Ekstedts nya kokbok "Ekstedt hemma".

Niklas Ekstedts nya kokbok fokuserar på snabblagad, god och enkel mat att laga hemma. Tävla om "Ekstedt hemma" genom att skicka in ditt svar senast 23/3.

Niklas Ekstedt med kokbok i förgrund

Stjärnkocken Niklas Ekstedt är aktuell med en ny kokbok som fokuserar på mat som är både god och enkel att göra hemma. I boken bjuder Niklas på 40 recept som utgör en välsmakande och balanserad middag på under en halvtimme. Tävla om boken genom att skicka in svar på frågan nedan. Senast den 23/3 vill vi ha ditt svar.

Att laga middag hemma efter skolan eller jobbet ska inte behöva ta hela kvällen eller kräva flera timmar av komplicerade förberedelser. Nu presenterar stjärnkocken Niklas Ekstedt sina bästa recept för att ordna en välsmakande och balanserad middag på under en halvtimme. Kokboken "Ekstedt hemma" innehåller recept för hemmakocken som vill ta sin matlagning till en ny nivå utan att det ska ta för lång tid.

Med 40 snabba recept på allt från klassisk husmankost till asiatiska rätter och 20 initierade tips och råd är det en framtida modern klassiker som funkar lika bra för familjen som för ensamhushållet.

Tävla om kokboken "Ekstedt hemma":

Tävla genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se. Skriv "Ekstedt hemma" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka boken.

Det anrika vinvarumärket Zonin är det senaste tillskottet i vår vinportfölj, från vilket land kommer Zonin?

1. Spanien

X. Italien

2. Chile

De tre vinnarna kommer att meddelas via mejl och även presenteras här. Skicka in ditt svar senast den 23/3 2022. Lycka till!