Vinn "Pizza Wizard" av Oskar Montano från 800 grader.

Tävla om kokboken "Pizza Wizard" av Oskar Montano, känd  från pizzahaken 800 grader. Tävla genom att skicka in svar senast 11/1 2022. Lycka till!

Omslag till Pizza Wizard med Oskar Montnao i bakgrund.

Tävlingen är avslutad

Oskar Montano känd som delägare i de populära pizzahaken 800 grader och 800 grader slice shop i Stockholm. Nu delar han med sig av sina bästa tricks, tips och pizzarecept i boken "Pizza Wizard" som du har chansen att vinna här.

Oskar är delägare pizzaställena 800 grader och 800 grader slice samt aktuell med kokboken "Pizza Wizard" som är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är.

Recepten är från platser där pizza är det viktigaste som finns. Allt från pizzameckat Neapel, där pizzabagare betraktas som rockstjärnor, till Roms tunna, krispiga pizzor och New Yorks färgstarka slicekultur. Och dessutom – allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig napoletansk pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader.

Tävla om Oskar Montanos Pizza Wizard

Omslag till Pizza Wizard

Tävla genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se senast 11 januari. Skriv "Pizza Wizard" i ämnesraden och ange adress dit vi kan skicka boken. Vi lottar ut tre exemplar. 

När firas "internationella pizzadagen"?

1. den 1:a februari

X. den 1:a juni

2. den 1:a januari

Vinnarna kommer att meddelas via mejl och även presenteras här.

Lycka till!