Vinn regnjacka, vattentät bucket hat och väska från Explorer.

Explorer har tagit fram en regnjacka, vattentät bucket hat och väska i regnjacketyg. Tävla om ett regnkit senast den 20/5 2022. Lycka till!

Explorer regnkit Medvind

Explorer Vodka är en riktig Sverigeklassiker. Den har funnits på den svenska marknaden ända sedan 60-talet och den välkända etiketten tecknades på sent 1950-tal av den erkände reklam- och serieillustratören Bengt-Olof Wennberg. Explorer Vodka har förändrat sitt utseende ett flertal gånger genom åren och kommer idag i en miljösmart PET-flaska. Explorer Vodka har tagit fram en kollektion regnplagg vid namn Medvind som är en hyllning till den svenska sommaren och består av en klassisk regnjacka, en vattentät bucket hat och en väska i slitstarkt regnjacketyg.

Tävla om regnkit

Nu har du chans att vinna ett kit med regnjacka, bucket hat och väska. Regnjackan finns i storlek M och XL. Tävla genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se. Skriv "Medvind" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka regnkitet.

Vem har designat den klassiska flaskan med sitt välkända vikingaskepp?

1) Bruno Mathsson

2) Eero Saarinens

3) Prins Sigvard Bernadotte

Vinnaren kommer att meddelas via mejl och presenteras här. Tävla om ett regnkit genom att skicka in svar på frågan nedan senast 20/5 2022. Lycka till!

Explorer Vodka, 700ml

206,00 kr


Explorer Vodka har en ren, mjuk och rund smak med en viss sädeskaraktär och en svag sötma. Den rena smaken gör att Explorer är väl lämpad som bas i groggar och drinkar av alla dess slag.

04.05.2022