Vinn snyggt förkläde och shaker från O.P. Anderson.

Nu har du chansen att vinna ett snyggt förkläde i bra kvalitet och en guldig shaker till höstens drinkar. Skicka din ditt svar senast 28/9. Lycka till!

Förkläde och shaker från O.P. Anderson

Hösten är här och den innebär äppelsäsong! Den ikoniska akvaviten O.P. Anderson lanserade för några år sedan O.P. Anderson Petronella - ett kryddat brännvin med frisk och fyllig äppelkaraktär. O.P. Anderson Petronella är utmärkt att blanda drinkar på och vinner du den fina shakern kan du göra många härliga drinkar i höst!

Du kan vinna:

Ett förkläde i bra kvalitet och en festligt guldig shaker att blanda drinkar med.

Tävla här:

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "O.P. Anderson" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka förklädet. Vi vill ha ditt svar senast den 28/9 2022.

Var kommer namnet O.P. Anderson Petronella ifrån?

1. Olof Peter Andersons fru Petronella Charlotta Rosenhoff

X. Olof Peter Andersons mormor Petronella Charlotta Rosenhoff

2. Olof Peter Andersons dotter Petronella Charlotta Rosenhoff

De tre vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

O.P. Anderson Petronella, ekologiskt, 350 ml

139,00 kr


I grunden finns den klassiska O.P. Anderson-kryddningen av kummin, anis och fänkål och dessa ekologiska kryddor destilleras för att utvinna kryddsmaken. Sedan blandas och lagras destillaten i minst 6 månader på stora ekfat som är över 100 år gamla. Slutligen så får kryddningen gifta sig med ekologisk äppelmust innan den tappas på butelj.

Missa inte kommande tävlingar

Prenumerera på vårat nyhetsbrev >> Följ oss på instagram >> Bli vår facebookvän >>

06.09.2022
Hej, sa Petronella

Hej, sa Petronella.


Hej, Petronella är en alkoholfri drink som hyllar Lennart Hellsing. Det är en frisk drink med citron och tydliga toner av äpple. Se hela receptet här.

Läs mer »
O.P. Petronella Sour med flaska och äggskal

O.P. Petronella Sour.


O.P. Anderson bjuder här på en härligt syrlig alkoholfri drink med O.P. Anderson Petronella Alkoholfri Snaps. En underbar drink att bjuda på i vår och sommar.

Läs mer »