Vinn termos och fyra emaljerade muggar från Bushmills.

Nu ger Bushmills Irish Whiskey tre personer chansen att vinna ett fint kit med termos och muggar till vinterns stunder utomhus. Tävla senast den 24/1. Lycka till!

Bushmills termos och muggar

Till vinterns aktiviteter utomhus kan man behöver något värmade att dricka. Därför har Bushmills Irish Whiskey tagit fram en fin termos och muggar för att underlätta det!

Bushmills är ett anrikt destilleri med lång historia som har har visat sig vara en verklig överlevare. Det har tagit sig igenom bränder, krig, explosioner och konflikter. I destilleriet puttrar idag nio potstills och man tillverkar whiskey i flera olika stilar. Man har ett omfattande fatarbete och väljer fat med största noggrannhet. En påfallande hög andel av faten är förstagångsfat, vilket ger mer distinkta och tydliga smaker. Till skillnad från andra stora irländska märken använder man inget omältat korn i sin destillering. Varför inte ta med en termos Irish Coffee på utflykten? Fyll i så fall termosen med kaffe, whiskey och lite socker. Ta med en halv förpackning med vispgrädde (det måste nämligen finnas luft i förpackningen för att kunna skaka grädden tjock). Skaka kartongen med grädde så den blir krämig nog och toppa drycken i muggen.

Du kan vinna:

Ett kit med en fin termos och fyra emaljerade muggar. Emaljeringen gör muggarna tåliga och passar därför perfekt för diverse aktiviteter utomhus.

  • 1 termos

  • 4 muggar

Tävla här:

Vill du vinna termos och muggar? Prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här och svara rätt på frågan nedan, skicka ditt svar till info@folkofolk.se. Skriv "Bushmills" i ämnesraden och ange även telefonnummer samt adress dit vi kan skicka vinsten. Vi behöver ditt svar senast den 24/1 2023.

Den mest sålda av Bushmills whiskey är en av deras blended whiskey; Bushmills Original. Vad innehåller den?

1. Femårig grainwhiskey med ca 50 % maltwhiskey

X. Femårig grainwhiskey med ca 30 % maltwhiskey

2. Femårig grainwhiskey med ca 10 % maltwhiskey

Vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

Bushmills Original

295,00 kr


Bushmills Original har en nyanserad doft med fatkaraktär, inslag av gula päron, halm, apelsin och vanilj samt en fruktig smak med fatkaraktär, inslag av gula päron, örter, apelsinskal och vanilj.

04.01.2023