Vinn unik form av kocken Jimmi Eriksson.

Under pandemin började den Bocuse d’Or Europe-aktuelle Jimmi Eriksson skapa dekorativa formar i silikon som kan användas till matlagning och bakning. Tävla om en form här senast 30/3.

Jimmi Eriksson silikonform till garnityr

Kocken Jimmie Eriksson är aktuell i årets upplaga av Kock-Em eller Bocuse d’Or Europe som det även kallas. När han inte står i köket är han entreprenör och utvecklar redskap som används av kockar och matlagare över hela världen. Nu har du chansen att vinna en av Jimmis formar. Tävla genom att skicka in svar på frågan. Jimmi är inte bara en skicklig kock utan han är även en driven entreprenör. Under pandemin fick han mycket tid över och började då att skapa dekorativa formar i silikon som kan användas till att baka tunna flarn, kex eller choklad som man kan garnera maträtter och desserter med.

Det tog cirka ett år för Jimmi att bli helt nöjd med formarna och då la han ut resultatet på sociala medier och intresset för formarna blev stort. Idag driver han en webbshop och säljer sina silikonformar över hela världen. 

Vinn en av Jimmis silikonformar:

Tävla om en silikonform genom att skicka in svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Jimmi Eriksson" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka formen.

I vilken stad går årets upplaga av Bocuse d’Or Europe?

1. Budapest

X. Madrid

2. Lissabon

Vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här. Vi behöver ditt svar senast 30/3 2022. Lycka till!