Vinn vackra tallrikar och snapsglas från O.P. Anderson.

Nu har du chansen att vinna sex vackra och dekorativa snapsglas och tallrikar från O.P. Anderson som passar till sommarens alla festliga tillfällen. Tävla genom att skicka in svar på frågan nedan senast 14/6. Lycka till!

O.P. Anderson tallrikar och snapsglas

Äntligen är sommaren här med sina festliga tillfällen och du har nu chansen att vinna tallrikar och snapsglas från O.P. Anderson som är ultimat att duka med på midsommar, kräftskivan eller en härlig sommarmiddag.

O.P. Anderson var en entreprenör av rang. Han ägde flera fastigheter i Göteborg, var skeppsredare samt ägde en järnaffär. Dessutom hann han producera och sälja stora mängder sprit innan han gick ur tiden 1876. Hans son Carl August tog över verksamheten i destilleriet och lanserade O.P. Anderson Aquavit på Göteborgsutställningen 1891. Sedan dess har akvaviten blivit ett med svenska folket och varit en självklar del under våra mest älskade högtider.

Tävla om tallrikar och glas från O.P. Anderson

Skicka in ditt svar på frågan till info@folkofolk.se och skriv "O.P. Anderson" i ämnesraden. Skriv även adress dit vi kan skicka tallrikarna och glasen.

Vilken är den primära smaken i O.P. Anderson Petronella?

1. Päron

X. Fläder

2. Äpple

De tre vinnarna kommer att meddelas via mail och även presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast 14/6. Lycka till!

O.P. Anderson, 700ml

295,00 kr


O.P. Anderson har en fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål. Kryddspriten är hantverksmässigt framställd på utvalda ekologiska råvaror och ekfatslagrad i åtta månader vilket ger en välbalanserad och mjuk smak.

Servera gärna O.P. Anderson till förrätter med löjrom, rökt lax, skaldjur, din favoritsill eller till lagrad ost.