Vinn varm mössa och snygga vinterhandskar från Hernö Gin.

Nu har du chansen att vinna ett härligt vinterkit med en varm mössa och ett par snygga, sköna handskar från Hernö Gin till de kalla vinterdagarna. Skicka in ditt svar senast 6/12.

Hernö mössa och handskar

Hernö Gin grundades i Sverige 2011 av Jon Hillgren. I dag är gindestilleriet Europas mest prisbelönta och Hernös gin är krönt till världens bästa gin. Hittills har destilleriet utanför Härnösand i Ångermanland förärats med totalt över 70 internationella master- och guldmedaljer. Under 2021 öppnade även Hernö Gin en ginbar vid Slussen i Stockholm som är väl värd att besöka!

Du kan vinna:

Nu när vintern är på intåg ger Hernö Gin fem personer chansen att vinna en varm och mysig mössa och ett par härliga handskar från Hernö Gin. Handskarna finns i S, M och L. Mössan är onesize.

Tävla här:

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Hernö" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka vinsten. Skriv även vilken storlek du önskar i handskarna. Vi vill ha ditt svar senast den 6/12 2022.

Vad heter den årliga tävling som Hernö anordnar?

1. Hernö Gin Cocktail Competition

X. Hernö Gin Best Drinks

2. Hernö Gin Cocktail Awards

De fem vinnarna kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

Hernö Gin

335,00 kr


Hernö Gin har en rund enbärskaraktär med fräscha citrustoner och komplex blommighet. Kraftfull smak och en aning oljig känsla. Den har friska och  krispiga toner av unga enbär och kryddighet från korianderfrön.

Missa inte kommande tävlingar

Prenumerera på vårat nyhetsbrev >> Följ oss på instagram >> Bli vår facebookvän >>

16.11.2022