Explorer Pink Gin Rabarber Jordgubb

Explorer Pink Gin

Beställ här:

219 SEK
Vi på folk o folk och Altia åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

En vinnande nyhet till sommarens drinkar!

Efter lanseringen av uppskattade Explorer Gin kommer nu Explorer Pink Gin - en äkta gin med somriga smaker av jordgubb och rabarber. De fruktiga tonerna som kombineras med ginens tydliga karaktär av enbär och citrus, har tilldelats guldmedaljen i en av världens främsta sprittävlingar The Spirit Business Gin Masters 2020, där över trehundra ginsorter testas blint. 

Explorer Pink Gin passar utmärkt i många drinkrecept. Våra favoriter är en fruktig Pink Gin & Tonic eller varför inte en fräsch Pink Gin Lemonade. Recepten hittar du längre ned på sidan.

Men smaken är inte det enda. Explorer Pink Gin säljs i en miljövänlig och prisvärd PET-flaska, som har mängder av fördelar framför glas. Utsläppen av växthusgaser minskar med hela 45 procent och tillverkningsprocessen kräver 23 procent lägre energiförbrukning jämfört med en glasflaska.

37,5% alk, 219 SEK (inkl pant), PET flaska (70 cl),
Beställningsnummer: 82313-01

Explorer Pink Gin & Tonic

5 cl Explorer Pink Gin
15 cl Tonic water
Jordgubbar och rabarber

Fyll ett glas med rikligt med is. Måtta och häll i ingredienserna. Skär upp en jordgubbe i tunna skivor och lägg i glaset. Rör om.

Använd en potatisskalare och skär två långa rabarberskivor med hela stjälken. Lägg ned en i glaset, snurra ihop den andra ”skivan” och sätt på en tandpetare eller garnityrpinne. Lägg på toppen av glaset och servera.

Explorer Pink Gin Lemonade

(Räcker till 3-4 drinkar)

15 cl Explorer Pink Gin
Juice från två citroner
2 matskedar strösocker
30 cl sodavatten
Jordgubbar och rabarber

Juica ur 2 st citroner. Häll citronjuice och två rikliga matskedar strösocker i en karaff. Rör om. Addera Explorer Pink Gin och sodavatten. Fyll på med rikligt med is. Skiva upp rabarber och jordgubbar, lägg ned i karaffen. Rör om och servera. 

Tips!
Isa gärna upp glasen du ska servera i. Skär upp och förbered lite extra garnityr till dina drinkar. Ställ gärna fram dem på bordet vid sidan av glasen på ett festligt fat och låt dina gäster gå loss!