Faustino
Mobile image

Dela med dig av ditt bästa recept och vinn resa till Rioja.

Nu har du chans att vinna en fantastisk resa för två till Rioja där du under hösten 2021 kommer få tillbringa 2 dygn med härliga middagar inklusive en guidad tur på Riojas Tapas-gata Calle del Laurel. Dessutom ingår en VIP-provning hos Bodegas Faustino. Totalt värde ca 15000 kr.

För att delta i tävlingen ska du skicka in ditt bästa recept på en maträtt som du gärna serverar till Faustino I Gran Reserva (foto är inte obligatoriskt).

Det vinnande receptet kommer provlagas, fotograferas och publiceras på folk o folk.

10 personer kommer även vinna en korkskruv (Pulltex) och ett förkläde från Faustino.

Du skickar ditt tävlingsbidrag till info@folkofolk.se med ämnesraden "Recept till Faustino". Tävlingen är öppen till 31 januari 2021. Fullständiga tävlingsregler

8 skäl till att Faustino I borde ha en högre prislapp.

Det populära Riojavinet Faustino I Gran Reserva kostar 189 kr på Systembolaget. Men ärligt talat finns det mycket som talar för att det borde vara dyrare. Dryckesexpert Mats Claësson ger åtta anledningar varför.

LÄS MER >

Helstekt kyckling i ugn med tryffelsås.

Vällagat, gediget, enkelt och helt makalöst gott.

TILL RECEPTET >

Örtrostad kalvfilé med rotfruktspytt och svampkräm

En härligt rustik rätt.

TILL RECEPTET >

Beställ här:

189 SEK
Vi på folk o folk och Altia åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.