Intervju | folk o folk
Intervju
Brudpar utan skor

Tips inför bröllopssäsongen.

Buffé eller servering? Champagne eller mousserande? Frågorna är många inför den stundande bröllopssäsongen. Med hjälp av bröllopskoordinatorn Johanna Kajson reder vi ut vilka årets hetaste bröllopstrender är och hur brudparet ska tänka inför den stora dagen.

Jonas Odland i labbet

Möt Aquavit Master Blender Jonas Odland.

Hur får man ett jobb som oftast går i arv? Ja förutom att hamna i rätt sällskap alltså. Aquavit Master Blender Jonas Odland delar med sig av sina erfarenheter.

Johan Fritzell från Holy Smoke

Ett intresse för rök blev till både restaurang och bok.

Efter några års hemmarökande hade Johan Fritzell byggt upp ett stort intresse för barbecue och efter matresor till Texas föddes en idé som resulterat i både restaurang och bok.

Omslag och mat från kokboken Gourmetvego.

Med Gourmetvego vill hon ta kål på myter om vegetarisk mat.

Kärleken till mat i kombination med en stark vilja att skapa, har gjort Jennie Benjaminsson till en av Sveriges mest spännande kockar.