Grönstedts Champagne får ny lyxig presentförpackning. | folk o folk

Grönstedts Champagne får ny lyxig presentförpackning.

Inför jul och nyår kommer Grönstedts Champagne säljas i en lyxig presentkartong som medföljer utan extra kostnad. 

Andrea Brodin

Inredaren Andrea Brodin är den som fått i uppdrag att designa presentkartongen. Inspirationen kommer från Andreas egna mönster och känslan av riktig lyx.

Andrea, som även driver bloggen Mellan damm och glamm, har inte arbetat med liknande projekt förut men inspirerades av möjligheten.

– Jag har inte gjort något liknande i vin/matväg förut, bara designat produkter till det dukade bordet, men de passar ju fint ihop! Jag gillar otippade samarbeten där man kan införa olika kompetenser och nya perspektiv till varandras verksamheter. Det här var ett jättekul uppdrag. Jag fick designa en fin box samtidigt som jag fick lära mig mer om champagne.

Grönstedts Champagne i presentkartong av Andrea Brodin

Inspirationen är tagen från Y-mönstret som pryder Andreas egna produkter.

– Jag ville tidigt få in det Y-mönster som är förknippat med mina produkter. Det är ett vackert och elegant mönster som jag tyckte skulle passa fint till produkten. Dessutom skulle boxen kännas lite lagom lyxig inför vinterns högtider.

– Champagne för mig är ju förknippat med festligare tillfällen eller den perfekta gåvan. Att få skapa en fin box som ytterligare förhöjer känslan av "lyx" för Grönstedts - ett känt, klassiskt svenskt varumärke som borgar för kvalitet - kändes kul.

Grönstedts Champagne
Art.Nr: 77155 — 289,00 kr
Mousserande vin

Grönstedts Champagne

Systembolagsnummer: 77155

Grönstedts Champagne har en komplex och fyllig fruktighet av persika och mogna äpplen. Den har ett friskt avslut av citrus och mineral samt en mousse som överraskar munnen och det går alltid att finna nya spännande smakkombinationer. Grönstedts Champagne passar till klassiska skaldjursrätter, ostron och krämiga ostar, men även till frukt- och bärdesserter och bakverk med extra syrlighet.

Kategori

Relaterat Innehåll