En sommarinvigning med ett viktigt budskap. | folk o folk

En sommarinvigning med ett viktigt budskap.

Trots utmanande väderförhållanden var det inget fel på stämningen under Mälarpaviljongens årliga majfest. Kvällen gav även en fin påminnelse om den pågående kampen för HBTQ-personers rättigheter.

Jonas Gardell tar emot checken på 165000 kr som genererats genom True Colours

Smygpremiären av Mälarpaviljongen är avklarad sedan några veckor tillbaka, men i och med onsdagens festligheter är Riddarfjärdens stolthet öppen på riktigt. Sommarinvigningen av Mälarpaviljongen lockade en stor skara människor trots minst sagt oförutsägbart väder. Representanter från tidningen QX, Regnbågsfonden samt många av Mälarpaviljongens stamgäster fick trycka ihop sig under provisoriska skynken när himlen öppnade sig. Trots detta hittade gästerna rätt stämning ändå med hjälp av jazzkvintetten ledd av Anders von Hoffsten.

Drycken för kvällen var True Colours Cava, där pengar från varje såld flaska går direkt till Regnbågsfonden. Representanter från Altia fanns på plats för att lämna över en check på drygt 165 000 kronor, efter bara 3 månaders försäljning. Jonas Gardell, en av Regnbågsfondens grundare, tog emot checken och tog tillfället i akt att påminna gästerna om betydelsen av Regnbågsfondens arbete.

Flaskor med True Colours Cava under Mälarpaviljongens majfest

- Det här är ett arbete som vi måste fortsätta kämpa med år efter år och dag efter dag. Vi måste kämpa för att HBTQ-flyktingar får asyl att stanna i Sverige och inte skickas hem för att dödas. Vi måste fortsätta bidra med pengar för att situationen för HBTQ-personer runtom i världen skall förbättras. Varenda krona som ni kan avvara är en krona som räddar liv, sa Jonas Gardell.

Regnbågsfonden startades 2013 av Jonas Gardell, Mälarpaviljongens Arto Winter och QX chefredaktör Jon Voss. Fonden tar emot frivilliga generösa donationer och driver samtidigt andra insamlingskanaler.

True Colours Cava
Art.Nr: 78045 — 99,00 kr
Mousserande vin

True Colours Cava

Systembolagsnummer: 78045

True Colours Cava är en flaska i regnbågsfärger och ett innehåll som har frisk fruktighet av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet i eftersmaken. 

Passar perfekt som apéritif, till lättare fisk- och skaldjursrätter samt till olika typer av varma och kalla förrätter. Även en passande dryck till fräscha desserter...

True Colours by Opal Springs Chardonnay Viognier, Box 3000ml
Art.Nr: 3575 — 209,00 kr
Vitt vin

True Colours by Opal Springs Chardonnay Viognier, Box 3000ml

Systembolagsnummer: 3575

Nu lanserar vi även ett vitt vin på box tillsammans med Regnbågsfonden. Det har en torr, frisk och mycket fruktig smak med inslag av tropisk frukt, citrus, vanilj och fat. Ett vin som passar bra vid både små och stora tillfällen.

Kategori

Relaterat Innehåll