True Colours utökar familjen med ett vitt vin på box. | folk o folk

True Colours utökar familjen med ett vitt vin på box.

Efter succén med True Colours Cava lanseras ett vitt vin med samma viktiga budskap. 

True Colours Chardonnay Viognier

Den första lanseringen från True Colours, en cava i regnbågsfärger, tog sig med rekordfart till såväl människors hjärtan och Instagram-flöden, som till Systembolagets hyllor. Efter bara två månader fanns det mousserande vinet i över 100 butiker.

– Vi tror att man vill dricka True Colours vid flera olika tillfällen än de där bubbel är det naturliga valet. Därför lanserar vi nu ett vitt vin på box som komplement till cavan, säger Gustaf Lönnbeck.

Stiftelsen Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter. Stiftelsens ändamål är att finansiellt hjälpa HBTIQ-organisationer i hela världen, liksom enskilda personer, företrädesvis i länder där regnbågspersoner förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner.

True Colours bag-in-box kommer att finnas i cirka 100 butiker runt om i landet från och med 1 juni och kosta 209 kr, där del av intäkterna går oavkortat till Regnbågsfonden.

True Colours by Opal Springs Chardonnay Viognier, Box 3000ml
Art.Nr: 3575 — 199,00 kr
Vitt vin

True Colours by Opal Springs Chardonnay Viognier, Box 3000ml

Systembolagsnummer: 3575

Det vita vinet består av 80 % chardonnay och 20 % viognier. Det har en torr, frisk och mycket fruktig smak med inslag av tropisk frukt, citrus, vanilj och fat. Ett vin som passar bra vid både små och stora tillfällen.

Vinets generösa fruktighet, friska citrustoner och kryddighet från fatlagringen ger en komplexitet som passar till många olika smaker, exempelvis lax med vitvinssås eller grillad kyckling med ugnsrostade grönsaker.

Kategori

Relaterat Innehåll