Välkommen att prova choklad och dryck i kombination. | folk o folk

Välkommen att prova choklad och dryck i kombination.

Tisdagen den 21 November kl 18.30
Hotell Tidbloms, Olskroksgatan 23 i Göteborg

Mjölkchoklad med ett stänk av havssalt och Nederburg Late Harvest

För lite mer än 14 år sedan lämnade Sofia Rydemalm ett upptaget liv i Stockholm och flyttade till Belle Île, en liten fransk ö utanför Bretagnes kust. Hon hade hittat kärleken i en fransman vid namn Patrik, som vuxit upp på Belle Île och jobbat som chocolatier i många år. Sofia hade själv en ganska ordinär relation till choklad, men i och med Patriks bakgrund fick hon en naturlig introduktion till vad som skulle bli hennes livs passion.

Sofia har nu ett eget chokladmärke med endast handgjord choklad och håller på att utbilda sig till Sommelier här i Stockholm. Sofia har även inlett ett spännande samarbete med folk o folk som både hon och vi är jätteglada för. Under försommaren och nu i höst lanseras en chokladserie som är designad för att passa till utvalda drycker. Nu får du möjlighet att träffa Sofia, höra hennes historia och uppleva hennes passion för choklad. Vi kommer naturligtvis prova en rad olika chokladsorter tillsammans med utvalda drycker.

Evenemanget kostar 450 kr per person, och då ingår en soppa med utvalda drycker samt en chokladdessert med drycker därtill.

Provningsavgiften skall sättas in på Bankgiro 5343-0575 senast tre dagar innan provningsdatum.
 

ANMÄL DIG HÄR >>

 

Här kan du läsa mer om Chicolat och Sofia Rydemalm >>

Sofia Rydemalm och handgjord fransk choklad
Kategori

Relaterat Innehåll

Se om produkten finns i lager på ditt Systembolag

Ingen butik vald Aktuell Systembolagsbutik:

Finding nearest stores...

List of Systembolaget stores where product is available