Dags för Schlagerfest med Fanta och Xanté
Mobile image

Så här gör du schlagerdrinken:

Ingredienser:

4 cl Xanté
9 cl Fanta Apelsin
6 cl Tranbärsjuice
Lime

Gör så här:

1. Fyll ett glas fullt med is.
2. Häll i 4 cl Xanté, lite tranbärsjuice och pressa i minst två limeklyftor.
3. Toppa med Fanta Apelsin och dekorera med en limeskiva.

Maxa din schlagerfest!

För att underlätta planerandet och fixandet inför alla festliga kvällar har vi tagit fram två sprakande "All you need"-pack med allt du behöver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schlagerkit XL

Beställ hem ett fysiskt schlagerkit till din  schlagerfest innehållande 12 drinkpinnar, 6 discoglas, 4 fjäderboor, barmatta, limepress och kapsylöppnare.

Köp nu knapp

 

Schlagerkit

Ladda ner ett digitalt kit till din schlagerfest innehållande:

  • Spotifylistor till festen, kurerade av schlagerexperter
  • Betygsformulär
  • Quiz
  • Lapp till grannarna att skriva ut
  • Checklista

Schlagermicken

Vardagsrummet, tunnelbanan eller tvättstugan? Med schlagermicken kan du sprida feststämning var du än är! Koppla upp denna trådlösa mikrofon med inbyggd högtalare till mobiltelefonen eller datorn via Bluetooth och sjung med i dina favoritlåtar.

#Schlagerdrinken

Vi vill sprida den fantastiskt glittriga, bubbliga och festliga stämning som råder kring Melodifestivalen genom att hylla personer som är med och bidrar till denna stämning både på arenorna och hemma i sofforna!

Med start den 3:e februari och fem veckor framåt till finalen på Friends Arena den 10:e mars kommer vi att lyfta schlagerhjältarna som sprider glamour och festivalanda under hashtagen #schlagerdrinken.

Priset består av Schlagerdrinkens egna karaokemikrofon - den perfekta stämningshöjaren som tar festen  till en ny nivå!

Så här går det till:

Ladda upp en bild  när du bidrar till feststämningen på ditt Instagramkonto och få chansen att vinna Schlagermicken. Glöm inte att du måste ha en öppen profil.

ABC… Schlagerdrinken på turné!

Vi åker på schlagerturné och håller de glammigaste festerna i stan i samband med Melodifestivalen. Inför varje delfinal skapar vi stans peppigaste stämning tillsammans med drag queen Belinda som släpar med sig såpbubblor, Carolafläkt, fjäderboor och en schlager-DJ vart hon än går.

Hit kommer vi:

Karlstad - 26 jan

Göteborg - 9 feb  - Park Lane

Malmö - 16 feb - HIPP

Örnsköldsvik - 23 feb - All Star

Kristianstad - 2 mars - TBA

Stockholm - 9 mars - TBA

 

 

 

 

 

 

 

 

Xanté

Xanté har en stor doft  med stark päronkaraktär och ton av cognac. Smaken har en kraft och intensitet som hos en fin fransk cognac. En söt smak med tydlig karaktär av mogna päron.

Läs mer knapp

 

Xanté Dark Chocolate & Pear

Xanté Dark Chocolate & Pear är en festlig fusion mellan mörk choklad, päron och konjak. Passar perfekt precis som den är efter en läcker middag eller som ingrediens i drinken. Även grym i efterrätter, varför inte hälla den över vaniljglassen?

Xanté Sparkling & Pear

Xanté Sparkling & Pear har fin doft av mogna päron och tar dig till våra varmare årstider. Smaken är fruktig med en perfekt dos av päronsötma som balanseras upp av bra fräschör, en riktigt skön mousse samt en touch av eufori.