Tävling | folk o folk
Tävling
Wrestling med Van West

Vinn biljetter till wrestling 27 maj.

Den 27 maj är det Wrestling-gala/show på Colosseum (vid Globen) i Stockholm. Komikern Messiah Hallberg är konferencier. Se Van West försvara Valhallas ära!

Omslag och mat från kokboken Gourmetvego.

Med Gourmetvego vill hon ta kål på myter om vegetarisk mat.

Kärleken till mat i kombination med en stark vilja att skapa, har gjort Jennie Benjaminsson till en av Sveriges mest spännande kockar.

Skrivmaskin och ett glas whisky

Vill du bli vår nya whiskyskribent?

Nu söker folk o folk, alltså Sveriges nya dryckessajt, en ny whiskyskribent! Vi söker dig som älskar whisky i alla dess former. Det räcker alltså inte att du älskar rökig singel malt från Skottland. Du ska även uppskatta irländsk, amerikansk och exempelvis taiwanesisk whisky. Visst är det viktigt att ha en exklusiv smak, men även whisky i det lägre prissegementet vill vi ha din åsikt om. Det gör inget om du även brinner för rom och konjak. Vi söker dig med ett brett intresse för destillat och starka drycker med färg av bärnsten.

Boken I huvudet på en banbrytare

Banbrytande bok lär dig boosta din hjärna.

Förra veckan lanserade vår egen Viggo Cavling och hjärnforskaren Katarina Gospic sin nya bok "I huvudet på en banbrytare". Boken djupdyker i mänskliga och sociala mönster och tar upp fem viktiga kriterier för att en banbrytande idé ska formas. Berättelser med och från svenska banbrytare hjälper till att illustrera tankesättet.