Vinn biljetter till QX-galan! | folk o folk

Vinn biljetter till QX-galan!

Nomineringarna är i full gång och den 6 februari är det dags att avslöja vinnarna på QX Gaygala 2017. Nu har du chans att se det live.

Teaserbild för nylansering

QX Gaygala är ett årligt evenemang arrangerat av tidningen QX. På galan uppträder en mängd artister, och det delas ut pris till bland annat årets homo/bi/trans, hetero och gayställe. Vinnarna röstas fram av tidningens läsare i olika kategorier. Kategorierna kan variera men huvudpriserna är Årets homo/bi/trans och Årets hetero och dessa delas alltid ut. Dessutom delar tidningen ut QX Hederspris. Galan har anordnats sedan 1999 och priset delas ut i början av året för att hylla pristagarnas insatser under föregående år. QX-galan äger rum på Cirkus i Stockholm den 6/2 och nu har du chans att vinna biljetter till den!

I samband med QX-galan kommer dessutom en spännande produkt att lanseras. "Love is sparkling" är en ledtråd... Nyheten släpps den 7/2..
Lanseringen är en del av Altias CSR-arbete och ett projekt vi tror på och vill stödja. Projektet är ett samarbete med insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden och 5 kr av varje såld produkt kommer oavkortat att gå till den. Regnbågsfonden skapades av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och finns till för att hjälpa HBT-organisationer såväl som enskilda HBT-personer i världen.

Svara på följande fråga och de två biljetterna kan bli dina:

Vilket signum har den populära ingefärsdrycken Ginger Joe?

1. Hjärta
X. Äpple
2. Mustasch

Maila ditt svar till info@folkofolk.se senast onsdag den 1/2. Lycka till! 

Bild på regnbågsflagga
Kategori

Relaterat Innehåll