Tilltugg till prosecco: Melon och getostspett.

Tilltugg till prosecco: Melon- och getostspett.

Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här är recept på läckra melon och getostspett!
Tilltugg till prosecco: Melon- och getostspett
Rating
5 min

Melon- och getostspett

150 g getost
1/2 kg honungsmelon
70 g parmaskinka
1 dl olivolja
1 msk färskpressad citron
Hackad basilika
Salt
1. Skär osten i cirka 1/2 cm tjocka skivor.
2. Dela, kärna ur och skala melonen. Skär den i kuber.
3. Dela parmaskinkan i långa smala strimlor.
4. Trä melon, getost, parmaskinka på spetten.
5. Blanda samman olja, citron, basilika och salt till en marinad. Ringla detta över spetten. Utmärkt goda tilltugg till prosecco!
Utskrift
Relaterat Innehåll

Se om produkten finns i lager på ditt Systembolag

Ingen butik vald Aktuell Systembolagsbutik:

Finding nearest stores...

Systembolagsbutiker som har produkten i lager