BomBom, så heter Åres nyaste restaurang som precis har öppnat upp dörrarna. Tillsammans med sin bror har Fredrik Wersén tagit över Dahlboms före detta lokaler och skapat ett helt nytt internationellt koncept. Här finns något för alla.
- Inspirationen kommer från Kaliforniens kustlinje, berättar Fredrik. Rent praktiskt kommer menyn att bestå av tre olika delar med ungefär åtta rätter var:
Across the border, vegetariskt, brasilianskt, peruanskt
From LA with Love, mer internationell mat som hamburgare, carpaccio italienska köttbullar
Asian Market inspirerat från den asiatiska matkulturen i Kalifornien
Tanken är att man ska kunna äta allt från en klassisk 3-rätters middag med förrätt, varmrätt och efterrätt. Eller varför inte plocka lite hur man vill från alla tre olika delarna – ett tips för den som verkligen vill få en smakbit av vad BomBom erbjuder.
I drinkväg kommer fokus att ligga på de hetaste nya drinkarna, blandat med omtyckta klassiker. En sommelier kommer förse gästerna med passande vin och i ölväg finns bland annat specialare från lokala bryggerier blandat med mer kända märken.
- Vi bjuder på en helt unik miljö där gästerna med stor valfrihet kan välja en förrätt från Mexiko och en varmrätt från Italien.