11 saker du måste ha inför Halloween 2018.

Inför Halloween och alla dess festligheter kommer du att behöva rekvisita. Vi har plockat ihop en lista på grejer du bara måste ha inför helgen!

Halloweenpumpa

Dödskallar, pumpor och läskiga dräkter är inte den typen av vardagsprylar som vi vanligtvis hittar hemma i skåpen. Vi på folk o folk har gett oss ut på en shoppingrunda efter otäcka saker och rekvisita som kan injaga fruktan och förfäran hos dina gäster på Halloween-festen. Moahahahaha!!!

Halloween-pumpor
Shotglas till Halloween

Läckra shotglas för läskiga drinkar

Shot eller nubbe dricks såklart ur en dödskalle. De här i glas blir ännu coolare om du fyller dem med någon dryck som inte är helt transparent. Använd gärna en droppe karamellfärg för kul effekt. Tillverkade i glas av bra kvalitet och rymmer 6 cl. De finns Coolstuff.se och kostar 119 kronor styck.

Vinglas med dödskalle till Halloween

Gör som Greve Dracula, drick ur en skalle

Vinglas med dödskallemotiv, ben och kotor som ser ut att vara karvade från ett skelett. Med rödvin i blir de om möjligt ännu läskigare. Innerkoppen är av rostfritt stål och är löstagbar så att den kan diskas i maskin. Glasen rymmer cirka 2 dl. Du hittar dem på Coolstuff.se för 129 kronor styck.

Belysningspumpa till Halloween

Lys upp med en pumpa

Med den fina pumpan får du läcker belysningen utan att behöva kladda med att karva i en riktig pumpa. Halloween-pumpan är i akrylplast med 16 orangea LED-lampor samt batteribox med timerfunktion. Den fungerar bra både inom- och utomhus. Du hittar den på Rusta för 149 kronor.

Clowndräkt

Clowndräkt precis som i skräckfilmerna

I en ruggig svart/vit clowndräkt förvandlar du dig snabbt till den mardrömsliknande clownen ingen kommer glömma, perfekt för halloween-festen. Dräkten är i one-size, vilket ungefär motsvarar storlek Large. Passar personer med en längd upp till cirka 180–185 cm. Du hittar den på Buttericks för 599 kronor.

Lysande mask till Halloween

Skräm slag på gästerna med lysande mask

Ansiktsmask med LED-belysta trådar sydda över mun och ögon ger en riktigt läskig look i höstmörkret. Masken finns på Buttericks och kostar 199 kronor.

Skallkanna

Servera skräckdryck ur dödskallekannan

Ur en skräckinjagande tillbringare med formen av en dödskalle kan du servera gästerna din spöklika bål på Halloween-festen. Den här är i plast och rymmer 2 liter. Du hittar den på Clas Ohlson för 69,90 kronor.

Form för iskuber

Choklad eller is i otäcka former

I silikonformen med halloween-figurer gjuter du såväl småkakor och chokladbitar som läskiga isbitar. Formen rymmer 18 godsaker och klarar både värme och kyla. Den finns på Clas Ohlson och kostar 39,90 kronor.

Diadem till Halloween

Horn i pannan och spindel i håret

Vill du göra det lite enkelt för dig och familjen köper ni några av de här diademen med halloween-motiv. Varför inte köpa flera och byta under kvällen? De kostar 10 kronor styck och finns på Rusta.

Prydnadspumpor till Halloween

Pumpor på bordet

Alla dekorationer behöver inte vara läskiga. Garanterat lukt- och mögelfria pumpor är dessa. En påse pumpor i olika storlekar och färger finns på Teknikmagasinet och kostar 49,99 kronor.

Dödskalle Halloween

Gjut din egen dödskalle

Pysselsugen inför Halloween? Då finns det massor av kul saker på Panduro. Med gjutformar i latex kan du tillverka så många dödskallar du vill. Dessa kan användas till både betong och gips och finns i två olika storlekar; 8 cm hög respektive 16 cm hög och de kostar 199,90 kronor respektive 299,90 kronor.

Fladdermöss Halloween

Söta fladdermöss

De här är mer söta än läskiga och är ett pyssel som kan roa hela familjen inför kalaset. Pysselsetet innehåller material till 5 små bebis-fladdermöss. De finns på Panduro för 99,90 kronor.