Sakerna du måste ha inför Halloween.

Inför Halloween och alla dess festligheter kommer du att behöva rekvisita. Vi har plockat ihop en lista på grejer du bara måste ha inför helgen!

Halloweenpumpa

Halloween växter sig större och större i Sverige för varje år som går. Nu finns det mängder av olika typer av bartillbehör med halloween-tema där ute. Vi på folk o folk har gett oss ut på en shoppingrunda efter otäcka saker och rekvisita som kan injaga fruktan och förfäran hos dina gäster på Halloween-festen. Moahahahaha!!!

Provrör Shotglas

Shot eller nubbe dricks såklart ur ett provrör. De här i glas blir ännu coolare om du fyller dem med någon dryck som inte är helt transparent. Använd gärna en droppe karamellfärg för kul effekt. Tillverkade i glas och säljs i pack om 10 De finns på Temashop.se och kostar 99 kronor.

Shotglas i provrör

Blodpåsar för läskiga drinkar

De här coola blodpåsarna som rymmer 250ml vardera vill du inte vara utan. Med hjälp av en medföljande spruta fyller du enkelt påsarna med valfri dryck (till exempel sangria). De säljs i pack om 6 och kostar just nu endast 69 kronor hos Partykungen.

Blodpåsar till halloween

Behållare för bål

När det vankas partaj på halloween är det smidigt att kunna göra större mängder dryck (se recept på en bål på sangria nedan). Och hur serverar man det bäst? Givetvis i en döskalle. Den här kommer från temashop.se och rymmer 4 liter. Priset ligger på 249 kronor.

Behållare för bål döskalle

Shotsprutor

Vad är en halloweenfest utan shots? Servera dem gärna i dessa shotsprutor från Partykungen. De säljs i 6-pack och kostar 99 kronor. Halloweenpynt när det är som bäst.

Shotsprutor till halloween

Isformar döskallar

En drink är inte en drink utan snygga isbitar. De här i form av döskallar är precis vad du söker. Finns hos Partykungen och kostar 99 kronor.

Iskuber halloween

... rätt dryck med rätt färg!

När du ska blanda drinkar inför halloween är det alltid roligt om de har läskiga färger. Följande drycker gör sig perfekt i den läskiga drinken.

Fireball 50 cl

199,00 kr


Fireball är en whiskylikör med mycket söt, kryddig smak med hetta och tydlig karaktär av kanel, inslag av ingefära och apelsin. Eftersmaken har en lätt sötma som balanseras fint med kanelsmaken.

Den passar utmärkt i mat och sötssaker men är även perfekt som kall shot eller i drinkar.

Koskenkorva Salmiakki Raspberry

182,00 kr


En smakexplosion av sött och salt där toner av sötsalt lakrits gifter sig med de solmogna och saftiga hallonen. 

Perfekt att dricka kall som den är eller som ingrediens i en cocktail.

O.P. Anderson Petronella Hallon

199,00 kr


Mild, fyllig och frisk smak av hallon i kombination med de klassiska O.P. kryddorna. Den milda kryddningen av kummin, anis och fänkål kompletteras av de friska hallonen som skapar en modern twist på en traditionell kryddning.

Snapsen serveras med fördel något kyld till sommarmat såsom sill, lax och fräscha sallader. O.P. Anderson Petronella Hallon fungerar även som aperitif med is samt som bas till bubbliga spritz och rosa cocktails.

Barracuda Raspberry Spiced

252,00 kr


Hallon, hallon och hallon! Kompanjeras av arrackstoner från rom, frisk syra och runda vaniljtoner.

La Sangria de La Playa

145,00 kr


Vad passar bättre när man tittar på ett par bloddrickande vampyrer som är allt annat än läskiga än en läskande sangria? Ordet sangria kommer trots allt från spanska ordet för blod. Basen i La Sangria de La Playa består av spanskt ekologiskt rödvin som vi blandar med ett macerat av färska ekologiska apelsinskal och torkade citronskal. En ekologisk kryddbas tillsätts av kanel, nejlika och socker.

Xavier Vignon Vin Orange

159,00 kr


Xavier Vignon Vin Orange har en nyanserad och spännande doft med inslag av torkade aprikoser, kryddor, nötmazarin samt en fläkt av hjortron och torkade blommor. Smaken är torr och frisk, med sedvanlig strävhet och fina toner av, nötter, torkade aprikoser, kryddor och apelsinzest.