Årets Bartender Hedda Bruce - bjuder på sommarens bästa mocktails.

Sommar, sommar, sommar - det är dags för en svalkande drink. Tillsammans med SodaStream bjuder Hedda Bruce på fler svalkande alkoholfria drinkar.

Årets Bartender Hedda Bruce - bjuder på sommarens bästa mocktails

Hedda Bruce, Årets Bartender 2021 och 2022 och till vardags bar manager på Tjoget i Stockholm, har i samarbete med SodaStream skapat tre bubblande goda mocktails, perfekta för sommarens alla fester.

Midsommar, sommarluncher och långa, ljusa kvällar på uteplatsen i goda vänners lag. Visst är det härligt med säsongens alla sociala tillställningar, och extra härligt blir det när det hela ackompanjeras av svalkande dryck. Den alkoholfria trenden fortsätter att växa, inte minst bland millenials och gen Z, och idag är det för många en självklarhet att välja en god mocktail framför en cocktail på sommarminglet.

Alkoholfria drinkar tillsammans med SodaStream

I samarbete med SodaStream har Hedda Bruce, utsedd till Årets Bartender 2021 och 2022, skapat tre unika drinkrecept: den läckert mörkröda Plommon & Verjus, den spritsiga Mynta & Fläder och slutligen den perfekt svalkande sötsura Persika & Grape. De tre drinkarna passar utmärkt att kombinera med olika typer av mat eller som ett trevligt alternativ på sommardrinken. – Min tanke var att ta tillvara på och lyfta fram de råvaror som är i säsong på sommaren, som plommon, fläder och persikor, och låta dessa smaker gifta sig tillsammans med fräscht bubbelvatten. Resultatet blev tre riktigt goda och läskande alkoholfria sommardrinkar som passar lika bra på midsommarfesten som till grillkvällen, säger Hedda Bruce, bartender och bar manager på Tjoget.

Ta fram hemma-bartendern inom dig och bjud på någon av sommarens godaste mocktails nästa gång det vankas middag eller fest!