Prova Julia Frejs bubbliga drink till nyår.

Tillsammans med bartender Oscar Högberg har artisterna Moneybrother, Julia Frej och Patrik Arve tagit fram sina egna drinkar gjorda på ingredienser som gör sig bra tillsammans med jubilerande Jack Daniel’s.

Drinken FF av Julia Frej och Oscar Högberg

Julia Frej började sin offentliga karriär i SVT:s "Kakan & Julia" med Kakan Hermansson. Hon har även medverkat som musiker i Pluras Kök, Pluras Paradis och Historieätarna. Just nu är Julia aktuell med julshowen "Alla kan äta julbord" med Erik Haag,  Lotta Lundgren och Karin Af Klintberg och hon släpper egen EP och album 2017.

- Jag ville ta fram en drink som passar efter maten, när man har ett sötsug. Det är en bra kombo av sött och fräscht och bubblorna adderar lite lyx.

FF

Ingredienser

3 cl Jack Daniel’s Tennesee Honey2 cl citronjuice1 cl agavesirap1 knippe myntaToppa med champagne, cava eller prosecco

Så gör du

Blanda drinken med is i en shaker och skaka hårt tills den är välkyld. Dubbelsila drinken i ett cocktailglas och toppa med bubbel. Garnera drinken med en myntakvist.

Jack Daniel's Tennessee Honey

340,00 kr


Jack Honey, som denna whiskeylikör också kallas, bygger på Jack Daniel's Old No 7 som blandas med honung till exakt sötma och alkohol. Den fungerar utmärkt som drinkbas eller att drickas ren med en isbit i.

Camp Sparkling Brut

38,00 kr


Perfekt för utflykten, picknicken eller campingen - eller när som helst när man inte behöver en hel flaska! CAMP Sparkling Brut har en fruktig och fräsch doft med inslag av gula päron, gröna äpplen, fläder och citrus. Smaken är frisk och aromatiskt fruktigt med karaktär av päron, gröna äpplen och citrus.