Xanté Gin & Pear – frisk ginlikör med pärontwist.

Xanté Gin & Pear har utgått och säljs inte längre.

Xanté Gin & Pear

Nu lanserar Xanté nyheten Xanté Gin & Pear som är en frisk och smakrik ginlikör med smak av klassisk gin i kombination med Xantés karaktäristiska söta päron.

I snart 30 år har Xanté trotsat konventionerna och utvecklat oväntade smakkombinationer. I Xanté-familjen finns bland annat originalet Xanté Cognac & Pear och Xanté Rum & Pear, som nu får sällskap av Xanté Gin & Pear. Det är en frisk likör smaksatt med gin och den för Xanté så centrala smaken av söta päron som återfinns i alla Xantés produkter.

Gin är ett enbärskryddat destillat med lång historia och anor från 1600-talet, framtaget och utvecklat av engelsmän inspirerade av den holländska genevern. På 2000-talet har intresset för gin exploderat. Med Xanté Gin & Pear har man, precis som med de andra produkterna i Xanté-familjen, givit klassikern en twist.

– Xanté Gin & Pear passar den som vill ha en smaksatt gin & tonic med lite sötma. På Xanté gör vi saker på vårt eget sätt samtidigt som vi inspireras av både historia och trender. Xanté Gin & Pear är en ginlikör som har mer sötma och mindre bitterhet än den traditionella ginen - men fortfarande frisk och fräsch, perfekt till vårens ljusa drinkkvällar, berättar Marika Silander, Senior Brand Manager för Xanté.