Succén är tillbaka – en somrig Classic Cocktails med Strawberry Daiquiri.

Välkommen tillbaka säger vi till Classic Cocktails med Strawberry Daiquiri som nu finns att beställa på Systembolaget.

Succén är tillbaka – en somrig Classic Cocktails med Strawberry Daiquiri

Det blir inte mycket enklare än så här - sommarens läskande cocktail består av en frisk och smakrik Strawberry Daiquiri.

Daiquiri har en spännande historia som sträcker sig bak till 1800-talets Kuba. Det sägs att den togs fram av ett gruvbolag för att servera till de extra viktiga gästerna som kom på besök. Man använde helt enkelt vad som fanns nära till hands – rom, lime och socker. Drinken blev snabbt populär och började spridas över landet. Hoppar man fram till 1900-tal så hittar vi även drinken i New York, närmare bestämt i klubbvärlden. I vår klassiska Daiquiri har vi adderat jordgubbar, något som gör den både god och fräsch.

Classic Cocktails Strawberry Daiquiri har en alkoholhalt på 10 % och innehåller naturliga smaker. Den har en tydlig karaktär av rom som balanseras med smaken av jordgubb. Classic Cocktails Strawberry Daiquiri finns att beställa på Systembolaget. Denna praktiska och miljövänliga Bag-in-Box räcker till 12 drinkar.

Serveringsförslag:

Servera med is och drick den som den är eller mixa i färska jordgubbar. Då får du enklet en slät Frozen Strawberry Daiquiri. För att lyxa till det så kan du toppa med några färska jordgubbar och en limeskiva.