Svalka dig med ISH alkoholfria Lime Daiquiri i sommar.

Nu är den tillbaka. ISH prisbelönta alkoholfria Lime Daiquiri finns återigen på systembolaget. Passa på att njut av den uppfriskande smaken i snygg förpackning.

ISH Lime Daiquiri är tillbaka på Systembolaget

Emily Wilson

Alkoholfria drycker är just nu det snabbaste växande segmentet inom dryckesindustrin*. Inte minst bland yngre som vill ha en hälsosammare livvstil. Nu mer än någonsin tidigare vill man testa alkoholfria drycker som ändå ger en smakupplevelse mätbar med alkoholhaltiga drycker och fungerar i sociala sammanhang. Tack vare att ISH alkoholfria färdigblandade Lime Daiquiri kommer att finnas tillgänglig i Systembolagets sortiment från den 1 juni och tre månader framåt, blir det nu ännu enklare för kunderna att göra medvetna val i sommar.

ISH Lime Daiquiri vann första pris på LA Spirits Awards för bästa alkoholfria cocktail och är den enda alkoholfria Daiquiri som säljs på Systembolaget. ISH version av den klassiska drinken är tillverkad av endast naturliga ingredienser och har smaken av mörk rom med en fräsch syrlighet från mexikanst lime, balanserad med lite sötma och hetta. En frisk och god alkoholfri drink som passar perfekt för en varm sommardag (eller natt).

ISH - en global ledare

ISH är en global ledare på den alkoholfria dryckesmarknaden (NA), med flera prisbelönta alkoholfria spritsorter, viner och färdigblandade drycker. Företaget grundades 2018 med målet att alla ska kunna njuta av en god drink och sociala sammanhang, oavsett om man dricker alkohol eller inte. Produktutvecklingen i ISH fokuserar på att alkoholfria alternativ inte ska vara en kompromiss – utan en upplevelse i sig. Genom att sätta överlägsen smak och högkvalitativa ingredienser i första hand strävar inhouse-teamet på ISH efter att skapa ett bredare utbud av alternativ för olika behov och preferenser. Ett nyskapande arbete som redan har gjort ISH till ett av de mest prisbelönta alkoholfria företagen i världen. ISH är också medgrundare till ANBA, Adult Non-alcoholic Beverage Association.

- När jag startade ISH för ungefär fem år sen, som en av de allra första inom NA-kategorin, var det med en ambition att göra det enkelt att dricka mer medvetet. Vi är därför glada att vår Lime Daiquiri är tillbaka på Systembolaget för andra året i rad. Genom att erbjuda alkoholfria alternativ som levererar prisbelönt smak och kombinerar lekfullhet med medvetenhet, vill vi att alla ska kunna njuta av en god drink i sommar, säger Morten Sørensen, grundare av ISH.

ISH Lime Daiquiri

23,90 kr


ISH version av den klassiska drinken är tillverkad av endast naturliga ingredienser och har smaken av mörk rom med en fräsch syrlighet från mexikanst lime, balanserad med lite sötma och hetta. En frisk och god alkoholfri drink som passar perfekt för en varm sommardag.

ISH alkoholfria färdigblandade Lime Daiquiri finns tillgänglig i Systembolagets tillfälliga sortiment under juni, juli och augusti och kostar 24,90 kr + pant. Artikelnumret är 191715.

Om ISH

Morten Sørensen grundade ISH i Köpenhamn 2018 med ambitionen att främja mer medvetet drickande och samtidigt tillhandahålla överlägsna alkoholfria smakupplevelser. Idag erbjuder ISH ett av världens bredaste och mest prisbelönta utbud av alkoholfria drycker – bland annat mousserande vin och rosé, en alkoholfri London Botanical Spirit (Gin), Caribbean Spiced Spirit (Rom) och Mexican Agave Spirit (Tequila). Utöver det finns färdigblandade Spritz, G&T, Lime Daiquiri och Mojito – allt för att främja valfrihet. ISH exporterar idag till över 15 länder med särskilt fokus på Skandinavien, västra Europa och Nordamerika. ishspirits.com

31.05.2023