Upptäck Explorer Gin Raspberry Lemonade till sommarens drinkar.

Upplev smaken av sommar med Explorer Gin Raspberry Lemonade – en fräsch, ekologisk och prisvärd nyhet från ett av Sveriges mest älskade spritvarumärken. Produkten finns att köpa på Systembolaget från den 1 juni.

Explorer Gin Raspberry Lemonade

Explorer, det ikoniska svenska spritvarumärket känt för sin bästsäljande vodka sedan 1960-talet, presenterar stolt sin senaste innovation: Explorer Gin Raspberry Lemonade. Denna nylansering är en smaksatt gin med en ljuvlig kombination av hallon och citrus, perfekt för att skapa sommarens mest uppfriskande drinkar.

Med lansering den 1 juni på Systembolaget erbjuder Explorer Gin Raspberry Lemonade en unik smakupplevelse i en praktisk pantbar 35 cl PET-flaska, tillverkad till 50 % av återvunnen plast. Detta gör produkten både miljövänlig och smidig att ta med på sommarens alla äventyr.

Explorer Gin Raspberry Lemonade är speciellt framtagen för att passa utmärkt i Gin & Tonic drinkar, men den friska och fruktiga smaken gör den även perfekt som bas i en mängd olika sommardrinkar. Med en alkoholhalt om 37,5% och ett pris på 149 kr är denna gin inte bara smakfull utan också prisvärd.

- Vi är oerhört glada över att kunna introducera vår nyhet Explorer Gin Raspberry Lemonade inför sommaren. Den är ett perfekt tillskott till vårt sortiment som inte bara smakar fantastiskt, utan också är miljövänlig, prisvärd och praktisk. Explorer Gin Raspberry Lemonade är en riktig sommarfavorit, säger Marika Silander, Senior Brand Manager på Anora.

Explorer Gin Raspberry Lemonade

150,00 kr


Explorer Gin Raspberry Lemonade har en kryddig smak med inslag av enbär, hallon, citron, limeskal och koriander. Passar bra till sommarens drinkar.

explorer flädergin på linneduk med drink och citron

Explorer


Explorer Vodka är ett av våra kanske mest väletablerade spritvarumärken, en klassiker som likt knäckebröd eller stekt strömming tillhör det ursvenska.

Läs mer »