Xanté Passion Fruit & Pear – smakrik och exotisk nyhet!

Med Passion Fruit & Pear bjuder Xanté på en ny härlig smaksensation som är perfekt i tropiska drinkar.

Xanté Passion Fruit & Pear

Xanté är fenomenet tillika likören som sedan den såg dagens ljus i mitten av 90-talet har utmanat de sociala normerna och skapat oväntade smakkombinationer. Med sina lustfyllda produkter förpackade i färgsprakande flaskor har de tagit ett starkt grepp om många konsumenters hjärtan. Och nu är den senaste produkten i ordningen här; säg hej till Xanté Passion Fruit & Pear.

Xanté står för innovation och lanserar kontinuerligt lustfyllda och lättsamma produkter. Med sina unika smakkombinationer som traditionellt sett inte brukar blandas är de som klippt och skurna att njuta av tillsammans med nära och kära.

Perfekt i tropiska cocktails

Nyheten Xanté Passion Fruit & Pear är inget undantag och ambitionen är att den med sin spännande och smakrika insida tillsammans med sin expressiva utsida ska väcka positiva känslor hos mottagaren.

Drycken är framtagen för att bemöta den alltmer växande trenden kring tropiska cocktails där passionsfrukt står i centrum, en frukt som just nu dominerar allt från desserter och yoghurt till smoothies och andra drycker.

En härlig smaksensation

Xanté Passion Fruit & Pear har en uttalad smak av gröna päron i kombination med passionsfrukt och en frisk fläkt av cognac. De söta päronen tillsammans med syrligheten i passionsfrukten ger en helt ny och oväntad smakupplevelse som tilltalar alla åldrar och genus och där likörens inbjudande och klara orange färg förstärker helhetsupplevelsen.

Etiketten är uttrycksfull och färgglad där både kulörer och grafiska element får mottagaren att osökt tänka på kombinationen mellan de två frukterna.

- Vi på Xanté gillar att utmana reglerna och göra saker på vårt eget sätt vilket betyder att allt kan hända i Xantés värld. Till Xanté Passion Fruit & Pear har vi tagit vår klassiska päronlikör och blandat i en rejäl mängd med passion(sfrukt) vilket ger den perfekta blandningen av sött och syrligt. Den är utmärkt att dricka i ensamt majestät som iskall shot eller att användas som bas i läckra drinkar. Genom endast en klunk färdas du snabbt i tanken till tropiska resmål, säger Ludmila Monzon, Senior Brand Manager på Anora.

Drycken är helt vegansk och har en angenäm alkoholhalt om 15 %.

Xanté Passion Fruit & Pear

169,00 kr


Xanté Passion Fruit & Pear har en uttalad smak av gröna päron i kombination med passionsfrukt och en frisk fläkt av cognac.

De söta päronen tillsammans med syrligheten i passionsfrukten ger en helt ny och oväntad smakupplevelse där likörens inbjudande och klara orange färg förstärker helhetsupplevelsen.

Mer från Xanté

Xanté Rum & Pear

272,00 kr


Xanté Rum & Pear har en tydlig päronkaraktär som möts av en elegant ton av karibisk rom. Servera den med några isbitar eller som alternativ i klassiska rom-baserade drinkar. Varför inte testa en karibisk version av drinken Lennart med Xanté Rum & Pear, citronläsk och en halv lime.

Xanté Dark Chocolate & Pear

262,00 kr


Xanté Dark Chocolate & Pear har en doft av mörk choklad och solmogna päron som snyggt smälter ihop med toner av konjak och mörkrostat kaffe. Smaken är söt med en schysst balans av den mörka chokladen, den fruktiga päronsmaken och en touch av konjak.

Xanté Latte & Pear

192,00 kr


Xanté Latte & Pear är en oväntat läcker kombination där Xantés klassiska söta päron möter krämig grädde och kaffe. God till både varma och kalla drinkar.

20.02.2023
Lennart cocktail med Xanté

Lennart.


Päronklassikern Lennart från 90-talet håller än. Allt du behöver är Xanté, Sprite och limejuice. Nedan får du också recepttips på andra varianter av Lennart.

Läs mer »