Julens godsaker med Blossa.

Bjud dina nära och kära på riktigt juliga godsaker i sällskap med favoritglöggen från Blossa. Tillsammans med köket.se presenterar Blossa här 6 riktigt goda och juliga recept. 

Mjuk pepparkaka med lingon

Bjud dina nära och kära på några riktiga godsaker i vinter. Tillsammans med Blossa har köket.se tagit fram 6 recept på både bakverk och julgodis, en alkoholfri drink och ett riktigt gott revbensspjäll till julbordet. Perfekt i jul!

1. Saffranskola med marconamandlar

Otroligt goda saffranskolor eller varför inte en "gå-bort present" som serveras tillsammans med Blossas alkoholfria Red Sparkling & Spices.

2. Mjuk pepparkaka med frosting och lingon

En riktig klassiker som här får en extra piff av frosting och vackra lingon. Riktigt gott till en varm kopp av Blossa Hantverksglögg.

3. Pepparkaksfudge

Det juligaste av julgodis som blir en otrolig kombo med Blossas alkoholfria glögg.

4. Glöggsangria

Bjud på en annorlunda fördrink i jul som baseras på Blossas alkoholfria Sparkling & Spices Classic Red. Den mousserande glöggen finns även med alkohol.

5. Saffranskaka med vit choklad och mandelmassa

Gillar du saffran? Isåfall rekommenderar vi dig att göra den här otroligt saftiga saffranskakan som blir ännu godare med vit choklad och mandelmassa.

6. Revbensspjäll med glöggsmak

Ett smakrikt recept på satfiga revben som smaksätts med Blossas alkoholfria glögg för en härligt julig smak.

Blossa Trestjärnig Brons med The Irish

The Irish.


En julig variant på Irish Coffe som blandas på Blossa Trestjärning Brons, en glögg som spetsas med whiskey. Ett trevligt alternativ till glöggminglet.

Läs mer »